XENONY W COUPE I

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !!!
Czy ktoś może przerabiał swoje autko na Xenony,albo wie gdzie mozna cos takiego zrobić i ile to może kosztowac ??
W Coupe I są soczewki więc efekt będzie super.
Dzięki i pozdrawiam

też tak sądziłem ale efekt bedzie do dupy.... na pierwszy rzut oka nic prostrzego godzina zabawy i po robocie ale......

szyba refektora pod ksenon ma być pod innym kątem i ma byc gładka idealnie, poziomowanie bo inaczej walisz po oczach okropnie, no i spryskiwacze, nawet niewielkie zabrudzenia powoduja ze wszystko się rozprasza i zdecydowanie bardziej grzeje cały reflektor a spryskiwacze pociągnąć to nie jest proste, i nie chodzi tu o ciśnienie jakie jest na przednia szybe....to zupełnie inna bajka...jeszcze teraz latem to pikuś ale zimą to nie widze jak wysiadasz co 5 kilometrów ze szmata Ogólnie ja sobie odpuściłem choć pozornie wyglądało to na banalnie proste.

a ja niestetz nadal szukam reflektora prawego przedniego do coupe I
bo moja soczewka w nim jest jakas do dupy

poza tym jak jest chlodniej to paruja mi 2 reflektory
swiadczy to o mizernej jakosci reflektorow coupe I

Pozdrawiam

heheheheh wiesz parują to i w nowych autach i to w wielu z miejsca bym tego nie widział jako straszna wade, wyjmij sobie wszytkie gumki i osusz sobie gąbke która w nich jest, zdejmij osłone dostepu do żarówki na jeden słoneczny dzień osuszy wszytko, potem sprawdź czy nie brakuje ci aby jakiejś własnie gumki i powinno być lepiej.

Tak jak pisal arturo do ksenonow niezbedne jest samopoziomowanie i spryskiwacze i to nie tylko ze wzgledu na wygode Twoja lub innych uzytkownikow drog, ale rowniez ze wzgledu na prawo. Zabronione jest posiadanie lamp ksenonowych bez tych 2 dodatkow, wiec jakby Cie policja zatrzymala i sie zorientowala, to moglbys miec klopoty a nawet nakaz demontazu.

Dzieki za Wasze wypowiedzi,a myslałem że to właśnie będzie takie proste wrzucic przetwornice,żarowkę xeonon i jazda !!!!
Zanajomy przerabiał u kogoś starą BMW 3 Cabrio z 1990 roku i tak właśnie mu zrobili tylko żarówa i przetwornica a reszta została taka jak była.Tak jeździ i efekt jest super,tylko jak mówicie że takie moga być problemy to może faktycznie nie ryzykować lepiej.
Pozdrawiam