Miarka oleju w RST

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, czy ktoś może mi powiedzieć jaką długość powinien mieć bagnet w RST ? Ale pytanie,co ? Mój pokazuje jakieś głupoty.Obawiam się że poprzedni właściciel zostawił mi więcej takich atrakcji,mimo że udało się już usunąć kilka znajduję nowe. Dzięki za podjęcie tematu..

Teoretycznie jak nie zapomnie to moge dzis zmierzyc dlugosc, ale tez glowy nie daje ze jest oryginalny.

Ale może pokazuje coś sensownego

Cytat:
2004-08-19 11:07:39, WADER pisze:
Ale może pokazuje coś sensownego

No to prawda cos tam pokazuje, zmierze i jutro ci powiem

Mierzylem cudem sobie przypomnialem, miarka ma 41,5cm (okolo) i mierzylem tylko ta czesc metalowa, bez ucha i tego plastiku co wchodzi do rurki.
Wader lecisz mi piweczko bo sie caly wypapralem od oleju

Dzięki Raven za poświęcenie. PS. Raven,sorki że ci d..... zawracam tym zdjęciem,już go nie mam.Koleś wyczyścił mi kompa w pracy,ale powiem w skrócie że były to zegary do MKIV w wersji DIGITAL(wszystkie wskażniki),jak się natknę na nie to je wrzucę do profilu. Pozdro.

Cytat:
2004-08-22 09:29:52, WADER pisze:
PS. Raven,sorki że ci d..... zawracam tym zdjęciem,już go nie mam.Koleś wyczyścił mi kompa w pracy,ale powiem w skrócie że były to zegary do MKIV w wersji DIGITAL(wszystkie wskażniki),jak się natknę na nie to je wrzucę do profilu. Pozdro.

Spoko jak cos to podeslij na maila tez mozemy cos podzialac z wstawieniem na republike.