| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2004-08-23 21:01:10 Witam
Szukałem na forum, ale może nie zbyt dokładnie Ową "bombą" (przynajmniej dla mnie) jest to, że dorobionym kluczykiem nie jestem w stanie odpalić mojej omy. Prób wykonałem już kilkanaście i nic. Kluczyk dorabiałem z innego względu niż zagubienie oryginału. Miał to być sposób na otwarcie moich zablokowanych drzwi. Była opcja, że jest wyrobiony zamek i nadwymiarowy klucz podobno o 0.2 mm poradzi sobie z tą niedogodnością. Rzeczywistość jednak była zgoła inna Dodatkowym objawem kręcenia tym „wytrychem” jest migająca pomarańczowa kontrolka. Nadmienię, że nic mi się nie wyświetla na wyświetlaczu komputera, bo takowy nigdy nie świecił od momentu jak ją kupiłem. Jedynie górny wyświetla datę i temperaturę na zewnątrz. Może padnięty, a może ja mam taką ubogą opcję. Prawdę mówiąc to cała ta oma je uboga. Nigdy tego tematu nie drążyłem, bo chodzi bez zarzutu, a elektroniki to się boję jak ognia Wracając do meritum to, co sądzicie o mojej przygodzie z „wytrychem”? |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-08-23 21:12:29 Słyszales o czymś takim jak imobilajzer w kluczyku? Kategoria właściwa duperelki .................... |
Diro DEADSOUL Mercedes Gorzów Wlkp. | 2004-08-24 05:21:21 dorobienie z imobi... 140 pln i wtedy wszystko działa |