MotoNews.pl

Stolica Łady w Polsce - Hajnowka i Białowieża :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Ostatnio nic nie posalem bo mialem urlopik i skorzystalem z okazji i pojechalem na Zubry. Jadac przez Hajnowke i Bialowierze natykalem sie co chwile na Ladne samochody,niektore zaniedbane inne wrecze w suuuper ladnym stanie. Niestey nie mialem zbytnio czasu zeby zagadac z kierowcami i zaproponowac wstapienie do klubu.
Proponuje wybrac Stolice Łady w Polsce, co Wy na to?
Gdabym dluzej nie odpisywal na posty (wiecej niz 3 dni )tzn. ze mam ograniczony dostep do netu.
pozdrawiam Bzaku

Potwierdzam -> ja też byłem na wycieczce w Białowieży i okolicach i duuużo Ład tam było... No więcej chyba niż tych żubrów.

Panowie w całym podlaskim jest więcej ład niż w Polsce, W latach 90 wracający z chameryki co mieli za iskierki kupować Fiaty,Polonezy jak były ciekawe łady i to w dodatku w dobrej cenie,wiem jaka reklame mialy za oceanem,teść opowiadał jak wracał,były tańsze niz poldzie.

Stolica Lady Polska Ladna Lodz

Cytat:
2004-08-23 11:31:49, moch pisze:
Stolica Lady Polska Ladna Lodz

Taa na wymarciu Mam subskrypcję ogłoszeń z gratki i z 90%sprzedaży jest z .... Łodzi.

Hmmmm... nie zauważyłem. Ale parę osób rzeczywiście się wyprzedaje. Coraz ciężej z ładną Ładą lub ładnym zadbanym klasycznym 126p.

Wysprzedaja bo zaraz przepisy nowe wejda to trzeba jakiegoś innego trupka kupić byle zachodniego bo sasiedzi smieją sie że tylko łada i lada