_kamil_ NAJNOWSZE FOTKI JEGO ESPERO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
_kamil_ poprosił mnie o wżucenie swoich fotek na forum
jego poprzednie starsze fotki są w "galerii klubowej" jeszcze przed założeniem progów, tylnego zderzaka, spojlera na klapie i wylakierowanej blendy na zielono...
kolorowe zdjęcia robił sam _kamil_
(czarno-białe foto natomiast udało mi się zrobić na ostatnim zlocie warszawskim)

prawie klon
mam pytanie..... kto montowal progi?

Ładny
Podoba mi się

Ładny!
Na prawdę ładny!!

nic nie widze

Cytat:
nic nie widze

TO NIECH PAN IDZIE DO LEKARZA, TEGO OD OCZU

widze rewelka..w konkursie pieknosci naszego klubu to moj faworyt do zlota

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2004-08-30 23:55:28 ]

Ciężki stylistycznie... Choćby przez za małe felgi.

Wzór również mają słaby.

Ogólnie nie podobami MI się

Cytat:
Wzór również mają słaby.

Tego to nigdy nie idzie zaspokoić !
Jak kobieta sobie z Tobą radzi?

Takie duże auto a ma takie małe kółka - jak od ruskiego dziecinnego autka No i niestety kolejny kolega zniszczył jeden z najładniejszych i najbardziej charakterystycznych elementów złomiaka-esperaka - czyli blendę.

Faktycznie blendy trzeba było nie ruszać.
Ciężkawy jest tylko tam gdzie może być, czyli blisko jezdni.
Spojlerki całkiem gustowne, a felgi według mnie rewelacyjne

Ogólnie jeszcze raz

Cytat:
2004-08-31 00:30:58, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Cytat:
Wzór również mają słaby.

Tego to nigdy nie idzie zaspokoić !
Jak kobieta sobie z Tobą radzi?

Ależ skąd

Według mnie najładniejsze Espera w klubie, to auta MaćkaGT i Bogdana1

podobno włosi to najlepsi styliści ( alfa, espero, lancja, ferrari......)
w takim razie poco to zmieniać.

Cytat:
2004-08-31 11:00:06, jogi2 pisze:
podobno włosi to najlepsi styliści ( alfa, espero, lancja, ferrari......)
w takim razie poco to zmieniać.

Jogi idąc tym tokiem rozumowania należałoby zachwycać się nad Sraluchem 126p.

Stylistyka Espero trąci juz myszką, a pomimo całkiem niezłego projektu, to ponadczasową Alfą GTV nie jest

Co do wielkości felg w espero _kamil'a_ to są to 15-nastki
Czyli takie same jak moje, MaćkaGT, Bartka1112, Lego...
Ale faktycznie do tak ciężkiego ospojlerowania wydają się nagle dużo mniejsze...
Rozmawiałem z _kamil-em_ na temat tych felg już z pół roku temu i już wtedy mówił że bardzo chce zmienić na 16-stki (tak jak ja zresztą) ale jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze....

Witam! Co do felg to są to 15, tylko że wyglądają na mniejsze, gdyż tak dla formalności powiem tym co nie do końca się znają że każda felga, która jest z rantem wygląda na miejszą, a już tym bardziej gdy opona jest na niskim profilu (przód 195/50/15, tył 205/50/15).

Dominik_Olechnowicz progi jak i całą resztę montował i lakierował znajomy lakiernik, a dlaczego pytasz?

Co do tej blendy, tak według mnie wygląda ciekawiej i trudniej rozpoznać co to za marka, a w tuningu właśnie chodzi o to, żeby zwykły widz musiał się chwilę zastanowic nad marką danego samochodu.

Cytat:
2004-08-31 19:34:58, _kamil_ pisze:
Witam! Co do felg to są to 15, tylko że wyglądają na mniejsze, gdyż tak dla formalności powiem tym co nie do końca się znają że każda felga, która jest z rantem wygląda na miejszą, a już tym bardziej gdy opona jest na niskim profilu (przód 195/50/15, tył 205/50/15).

Kolego drogi pisząc takie rzeczy normalnie się ośmieszasz.

Już wyjaśniam...

Pisząc małe felgi... Piszę, że są za małe... I nie jest ważne to, że mają 15 cali... Dla mnie mogą mieć 19 i znajdzie się auto, w którym takie właśnie 19 będą ZA MAŁE... A to, że są wzory felg, które przy rozmiarze 14 " wyglądają jak 15 to inna kwestia.

Dla mnie TEN WZÓR WYMUSZA DUŻY ROZMIAR - MINIMUM 16 CALI.

Chyba jasno wyjaśniłem...

Zastanawia mnie tylko dlaczego im autko ma mniej koniuff tym wiekszy ma wydech ??

Dziś jeździłem dobitym Civiciem z ponoć oryginalnym Mugenem... Boże... Jak to wyje... Aż uszy bolą...

Civ of coz 1.4

Z wyje ... geometrią... Piszczy na zakrętach...

Zoltar, wyjaśniając sprawe rozmiaru felg, to sam na początku się niejasno wyraziłeś, a wytłumaczenie ich rozmiaru napisałem tylko z takiego powodu iż miałem wrażenie, że nie bardzo się orientujesz co do ich wielkości, choć nie ukrywam że faktycznie mogły by być większe nad czym cały czas myśle, poza tym jak uważnie czytałeś całość postu to Łukasz Gajer już o tym pisał.