OFF TOPIC - Cos mi stuka puka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cos mi stuka po prawej stronie... Moj samochod to czerwony fiat z 83, juz nie wiem co robic. Rany boskie ile kosztuje naprawa?

POMÓŻCIE, BŁAGAM!!!

Spajki kup krate browca wpadniemy na ogledziny, i coś się wymyśli co u ciebie stuka

Po prostu spadlem z fotela...

Ciekawe co na to BIALY?

Właśnie zalogował się Biały
Więc pisze bo zaraz zablokuje wątek

Moja żona mówi, że jak puka a szczególnie z prawej strony i podczas szybszej jazdy to prawdopodobnie jest to Anioł Stróż.

Spajk ja wiem ze ten post jest dla jaj. Teraz dziwię się jak GDA panował nad całym forum. Mnie już czasem qwica bierze z jednym działem a co dopiero z całością forum na którym jest 100 kilka podstron.

[ wiadomość edytowana przez: BIAŁY dnia 2003-12-01 19:54:32 ]

Cytat:
2003-12-01 19:01:15, predki pisze:
Moja żona mówi, że jak puka a szczególnie z prawej strony i podczas szybszej jazdy to prawdopodobnie jest to Anioł Stróż.

dobre dobre , a szczególnie nasila się gdy nei zapniemy pasów , a ciśnienie w lewym tylnym kole zmiejszy się w stosunku do obciążonego przedniego prawego podczas lekkiego łuku po równej drodze z wysokimi krawężnikami, i to w sposób logarytmiczny zakładając żę do wykładniczej charakterystki pisku opon dolożymy wprost proporcjonalnośc zanieczyszeń polskiej nawierzchi bitumicznej przechodzącej w swym kształcie do funki stałej - oby do deszczu

Aj........ Już wsadzili OFF tropic, ale szkoda.... ale ja jeszcze w poważnym wątku pisalem

Cytat:
2003-12-01 18:33:59, SPAjK pisze:
Cos mi stuka po prawej stronie... Moj samochod to czerwony fiat z 83, juz nie wiem co robic. Rany boskie ile kosztuje naprawa?

POMÓŻCIE, BŁAGAM!!!

Mnie też puka we fiacie, ale ... nie przyjeżdżajcie z flaszką

wiesz Bialy co by bylo chyba najlepszym wyjsciem? Napisanie jednego porządnego artykułu na temat hamulców... o wszytkim, ze zdjeciami i poradami...

O stukaniu tez mozna napisac... gdzie stukac, jak stukac...

I co znalazłeś co ci stuka

Ogladacie "Usterke"?Tam byl facet w stringach

Jakby to było po lewej stronie to obstawiałbym serce. Może masz odwrócenie trzew? I po co piszesz jaki masz samochód, skoro to Tobie stuka?

FSO125 miałes zmienić nicka na "Dr Przemek"

Spajk uwazaj ja wiem co to jest!!!
Jest to takie male wredne zawsze wlazi tam gdzie go nie potrezbuja i sie gniezdzi na stale bardzo ciezko go wyrzucic. Jak takie male wlazlo koledze to szukali półroku i nie znalezli.

A wiesz jak to się nazywa???

Nie wiesz???

STUKADEŁKO!!!!

Uwazaj jest to bardzo grozne!! i zarazliwe!!

No nie mów że Spajk ma stukadełko!!! Od dzis staje min 4 metry od naszych samochodów!

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA WSZYSCY ZGINIEMY!!!!

jakie stukadełko???

mam cos lepszego... wczoraj kupilem pierdzącą poduszke

Cytat:
2003-12-01 22:38:09, FSO125 pisze:
Jakby to było po lewej stronie to obstawiałbym serce.

Od kiedy serce jest po lewej stronie, raczej po środku klatki piersiowej.

ij schill nie radze kłócic sie z FSO125 w sprawach medycznych