MotoNews.pl

Spotkanie na terenie Wawy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!
Wpadł mi do głowy pomysł żeby się spotkać gdzieś w Warszawie.
Napewno oprócz rasowych klubowiczów znalazły by się osoby mniej utytułowane(JA )poprostu zwykli maniacy polskich kaszlów i nie tylko.
Także zapraszam, termin jak i miejsce pozostawiam Wam, ale jezeli miałbym coś zasugerować to Cargo
Czekam na wasze propozycje spostżerzenia, sugestie

No musze przyznać ci racje że jest to dobry pomysł a Cargo też nie jest najgorszym miejscem rzut beretem odemnie tylko odpowiedni termin i czemu nie

Dzisiaj byłem pod Cargo pokopałem trochę gałe i odjechałem

oj chlopaki nieobeznane jestescie cargo juz nie czynne bo placa niema. w kazda srode o 21 jest na ekogreenie spotkanie grupy warszawskiej. to kolo lopuszanskiej na dzialkowej. w zyciu niebylem na tym spocie ale mozemy sie spyknac jakos tak w nieedziele wieczorkiem.
ja jestem otwarty na wszelkie propozycje tylko ruine naprawie.
sender ja tam tez mam rzut beretem. mieszkam kolo carservisu

[ wiadomość edytowana przez: maskekk dnia 2004-08-20 20:06:54 ]

Ja jestem za

blue Ty jestes z piaseczna a ja w niedziele byc moze bede na dzialce pod zlotoklosem o ile wiesz gdzie to jest to jakies 15 kilometrow za piasewcznem. wiec mozemy sie ustawic w piasecznie gdzies bo bede tamtedy lecial np. na petli przy PKP. w sobote wieczorem Ci napisze czy bede na dzialce. jak nie to w wawie na ekogreenie albo gdziekolwiek indziej tyulko wiecej osob by sie przydalo.

w kazda środe własnie na ekogreenie. Jest fajowo, ostatnio nawet grilla palimy.

a no kiedys sie nawet wbilem na plac przez przypadek tylko jakos nie skumalem ze to 126p spot jest bo ciemnoo bylo a jakies sejko szlalo a j z dziewczyna jechalem iwiec troszke pokrecilem sie po kostce i pojechalem do domku nie skumalem ze wtedyy sroda byla

Okey tylko potrzeba więcej osób wpisujcie się wpisujcie bedzie ciekawie

Jak ruinka pozwoli, i bedzie palila z rozrusznika to ja bede na 100% trza sie w koncu poznac

No właśnie my tu gadu gadu a wypadało by się spotkać
Jakby co to można pociągnąc

Cytat:
2004-08-21 00:48:05, Krin pisze:
w kazda środe własnie na ekogreenie. Jest fajowo, ostatnio nawet grilla palimy.

W środe wracałem z rajdowania ok 22, wpadliśmy na Eko i nikogo już nie było..

Ej ekogreen to ta giełda koło łopuszaniskiej??
Może by mi sie udało wyrwac od ojca opelka bo mój malcer to po dachowanku na szrot już odjechał niech spoczywa w spokoju

tak to ta gielda

No to panowie ustalajcie termin a ja sie postaram dotrzeć byle przed 1 wrzesnia

Czekam na propozycje
Ja mogę sie dostosować
Kto pierwszy strzela???

Ja mam urlopik do konca siepnia i szkolki tez niemam do konca sierpnia wiec sie dostossuje; Strzelajcie

OK to może zaczne
Czy pasuje Wam Ten poniedziałek ok godziny 18.oo gdzieś na ursunowie przy Geancie lub na Cargo lub gdzieś indziej no nie wiem zapodajcie jakieś pomysły ludzie
Tak na marginesie to Nas mało jakoś jest co jest z mojej strony mogę ściągnąć gościa też malarem
z tego co widziałem na ursynowie stoi biały maluch któregoś z klubowiczów I CO CISZA

Ja jestem, ale tyle ze nie jestem klubowiczem bo szczerze mówiąc jestem tu na foprum grubo ponad rok a nawet nie wiem jak zostac klubowiczem F&F ehehehe.. a pozatym nie jara mnie to

Luzz!!! Jeden uczestnik już jest
Czekamy na resztę