Prezentuje mojego fiata 126p (fotki) - co o nim sądzicie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie przedstawiam pierwsze fotki mojego fiata 126p, który przeszedł remont blacharsko-lakierniczy oraz remont z tuningiem silnika.
Samochód nie jest jeszcze ukończony. Szerszej informacji na jego temat udzielę jutro.
Milego ogladania.
Pozdrawiam!
Mariusz

khe, khemm ja tu Xsy widze.....

Wyslij te fotki komuś kto ma dobry serwer !!!!!!!!
Bo na Friko limity sa okropne.....

Kto ma dobry serwer? To wrzuce fotki.
Fotki dałem na stronke mojego brata
Tu sa fotki w galerii na tej stronce
Zobaczcie tam.

Dodalem fotki w profilu jakbyscie nie mogli obejrzeć.
Pozdrawiam.

stary.... fura jest po prostu...nie no miażdży !!!!! ale taki wlasnie egzemplarz powinno sie postawic w duzym pokoju i codziennie podziwiac i latac ze sciereczka! z silnika jesc mozna normalnie

no ale ze idealow nie ma to cos z przodu kola gina w nadkolach, z tylu jest spoko ale z przodu wyglada jakby dystansow nie bylo albo stoi za wysoko

aha i co to sa za kola (wielkosc i szerokosc) i opony? i w jaki sposob tak odsadziles kola z tylu?

ale furaż respekt....

Musze przyznac ze slicznie sie prezentuje, sczegolnie spodobal mi sie sposob mocowania tablicy rejestracyjnej Ale serio, bardzo ladny

STARY WIDZIALEM DZIS TWOJEGO BOLIDA (znaczy juz wczoraj )
Jechalem Akurat autobusem z moja dziewczyna zlookalem go przez szybe i krzyknalem na caly autobus do mojej kobiety ZOBACZ JAKI MALEC ZAJEBISTY !!!!!!!!!!!!!!
Kopar qrde musimy sie umowic jakos bo wymiekam , jhak widze tego boba !!!!!

Jest wyje...ny Szkoda slow juz kce go zobaczyc!!!!!!!!!

POZDRAWIAm

felgi są 13 szerokość 6 cali z tyłu i z przodu.
Opony tył 175/50 r 13
Przód 165/55 r 13 ale beda 175 bo nie moglem dostac używanych a nowe sa drogie jak cholera.
Jak pisałem fura jest jeszcze nie skończona pod koniec wrzesnia bedzie nowe sportowe zawieszenie i auto będzie obniżone,
beda także chromowane ramki okien drzwi i chromowane wycieraczki oraz zamek tylnej klapy oraz chromowane podkładki pod tablice. Także w środku beda aluminiopwe dodatki i dwa niebieskie kubly z pasami szelkowymi.

Doman nie ma sprawy zgadamy sie gdzieś w bydzi to sobie obejrzysz
Silnik jest też petarda ale na dotarciu narazie zrobiłe nim 150km musze go dotrzec do 1500km a potem bedzie wariowanie

no to zestaw felg i gum identyko ten co u mnie ale jak sa odsadzone nie napisales! aha i nie polecam 175 na przod jak masz zwykla przekladnie to mozna sie osrac przy skrecaniu.

1. Zadbany ale zero konsekfencji w budowie. lusterka chrom to i wycieraczki tez powinny byc w chromie. jak z tylu biale lampy to kierunki z przodu i z boku tez.
2, Rejestracja przod to domyslam sie ze tymczasowo
3, zamek z klapy sio albo jakos go zmienic moze na chrom ?
4, boska ta komora jest fajnie wyglada taka jaskrawa
5, klamki w chrom
6, jak blache robiles to mogles usunac te prztloczenia malutkie co sa za tylnyymi kolami.

Ogolnie bardzo ladny tylko niedopracowany. co masz w motorku ?

Autko po prostu cudne. Tak sie powinno robić maluszki Strasznie mi sie spodobał pomysł komory w innym klorze który podkreśla chromowane elementy silnika Gratulacje i powodzenia

No ja niestety średnio go widze... Kolor widze nawiązuje do najpiękniejszego jaki był seryjnie na maluchu, komora silnika i silnik super. Lusterko tez jak wiadomo klimatyczne. Ale tych poszerzeń siakoś nie trawie, no nie podobają mi się.
acha i jeśli tylne lampy pochodzą od Fla to zmień na STd są chudsze i bedzie lepiej wygladało.

[ wiadomość edytowana przez: mcqueen dnia 2004-08-25 00:28:39 ]

Kola osadzone są na śruby pływające bez żadnych dystansów nic nie obciera.
Pozdro.

Dobra jak wszyscy sie onanizujemy to wszyscy
Zajeb... maluch. Gratuluje dobego smaku. Oprocz tych ramek nic juz wiecej nie rob bo zepsujesz
Pozdrawiam

Maluszek zajefajny Najbardziej podobaja i sie chromowane elementy silnika. Kopar Oby tak dalej

Pozdrawiam dt

Co ja sie tu będę pocił i wymyślał co napisać. Jest E.X.T.R.A !!!

ps. Ja bym dał z tyłu 165/55 zamiast na przód 175/50.

dla mnie bomba ale jest jedno ale , te klosze tylne nie pasują jak dla mnie ale poza tym super

Jest świetny ! Gratulacje !

Jedyne co bym zmienił to wycieraczki na chromowane i białe przedneie klosze. Jeśli dobrze widzę to na zdjęciu numer 4 i 5 widać trochę gdzie kończył się oryginalny tylni błotnik... Ale to w sumie drobnostka. Jest super, oby tak dalej !

Może foty środka też pokaż ?

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2004-08-25 09:21:59 ]