Potrzebny klucz dynamometryczny !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ma ktoś z Bydgoszczy lub bliskich okolic porzyczyć na jutro tj. piątek klucz dynamometryczny w celu dociągniecia głowicy.
Albo jeżeli ktos zna sposób na dociąganie bez takowego klucza to prosiłbym napisac
Z góry dzięki
POzdro

[ wiadomość edytowana przez: Sobot dnia 2004-09-16 11:52:17 ]

sposob byl kiedys podany w ksiazce o naprawach syreny. Potrzeba bedzie metrowa przedluzka do klucza i waga sprezynowa. Przedluzke zakaldasz na klucz tak, zeby ramie mialo dokladnie metr dlugosci i pociagasz za pomoca zaczepionej o koniec przedluzki wagi. Z wagi odczytujesz kg*m.

Cytat:
2004-09-16 11:51:18, Sobot pisze:
Czy ma ktoś z Bydgoszczy lub bliskich okolic porzyczyć na jutro tj. piątek klucz dynamometryczny w celu dociągniecia głowicy.
Albo jeżeli ktos zna sposób na dociąganie bez takowego klucza to prosiłbym napisac
Z góry dzięki
POzdro

[ wiadomość edytowana przez: Sobot dnia 2004-09-16 11:52:17 ]

do konca i 3 razy

Silnik na jakas inna fure podjechac do jakiegos warsztatu i za piwo Ci to zrobia.

a tak w ogole to mam taki klucz i trzeba bylo krzyczec bo wczoraj wieczorem bylem w bydzi

Toć przecież krzyczałem, na GG i tu... no cóz jakoś dam se rade
pozdro

a tak wogole to juz moglbys mi oddac ten i inne klucze zoltar...

a tak w ogole zastanow sie co masz zamiar zrobic z fantem moich gabrysiow ktore rozwaliles przy montazu i udawales ze nic sie nie stalo... nie tak kolego sie to zalatwia, a swoje graty mozesz zabrac sa u mnie w piwnicy...

dostales swoje klosze tylne za free...

Ja mam ale mieszkam w Gdańsku

dokrec na chama po kolei ( do ktorejs tam zylki na ramieniu, nie pamietam. - poszukaj po sklepach, widzialem jakies tanie "jednorazowe" klucze dyna.

hehe jak peknie sroba albo gwint na bloku to znaczy ze za mocno . ps ja tez pozyczalem ale w sklepie kosztuje jakies 30. trzymajcie sie fiatoswiry

jamialemten sam problem ale poradzilismy sobie...po czym dzien po skonczonym remoncie znalezlismy w garazu taki walsnie klucz z nasadkami.....stary dynamometryk......

Niedługo żółty zakręci!

Cytat:
2004-09-17 20:41:43, Sajmon pisze:
Niedługo żółty zakręci!

OT?

Cytat:
2004-09-17 23:25:14, Race_D pisze:
Cytat:
Niedługo żółty zakręci!

OT?

Zółty to kolor mojrgo silniczka
Poradziłem sobie z głowicą dzięki zaprzyjaźnionemu emertyowanemy mechanikowi Teraz tylko jeszcze kilka drobiazgów i "żółty zakręci"

Cytat:
2004-09-17 23:25:14, Race_D pisze:
Cytat:
Niedługo żółty zakręci!

OT?

Zaraz wielki Sajmon zakręci małego żółtka!
SOBOT - NADCHODZE Z POMOCA ! ! !
Będzie głośno!