| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2004-07-02 10:11:49 Kiedys był post o przełączniku ale odnośnie włączania się samoczynnego świateł drogowych. Ten odnosi się "opadania" wajchy od kierunków tak że włącza się lewy kierunkowskaz.
Co zrobiłem: - wymontowałem przełącznik - rozebrałem - przeczyściłem - nasmarowałem Efekt: Dupa, dalej opada. Pytanie: CO PODGIĄĆ ? A może nie podginać tylko cos innego zrobić? PS. Oszczędźcie sobie postów w stylu "kup sobie nowy". Mam kaprys żeby to zrobić samemu PS2. Posty "No trzeba tą taką podłużną blaszkę wygiąć" też włóżcie sobie w buty. Konkrety mnie ratują. Nie jestem wróżką. Co zrobić i w którą stronę? |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2004-07-02 10:15:33 Za pomoc - nagroda - opublikuję zdjęcia i wskazówki jak to dziadostwo rozebrać i złozyc. Bo Opel bardziej nie mógł tego popi...ic. Co za kretyn wymyślił ten przełącznik. Tysiąc części które trzymają sie na spręzynkach. grrrr Demontaż osłon i rozebranie przełącznika - 10 minut. Złożenie go do kupy z powrotem - 1h. Co i rusz mi coś wypadało |
kuru OPEL OMEGA B MV6 Kraków | 2004-07-03 11:09:15 no to może kiloka zdjęć bo ostatnio właśnie naprawiałem ten walnięty przełącznik |
kuru OPEL OMEGA B MV6 Kraków | 2004-07-03 11:11:47 jak ktoś potrzebuje to zdjęcia na maila bo za bardzo nie wiem jak zamieścić zdjęcie w poście |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2004-07-05 09:07:35 dawaj zdjęcia na maila: 2y22k@poczta.wp.pl lub urg@bestiales.pl
no jest spręzynka z plajstikową prowadnicą, nic sie nie wyrobiło, trzpień sie przesuwa i dupa działa jak działało. opada, a po skręcie w lewo odbija kierunek ale nie do pozycji środkowej tylko kilka milimetrów wcześniej i kierunek świeci dalej. |
cmatt LOB MEMBER OPEL SENATOR i OMEGA Kielce | 2004-08-05 11:34:24 Urg jak możesz rzuć te zdjęcia na forum to inni tez skorzystają
Pozdrawiam |
martinez123 omega 2.0 16v Caravan chełm | 2004-08-27 08:58:28 mogę od kogoś dostać te zdjęcia ?
awangarda1@vp.pl |