I jeszcze jeden bzyk do oceny...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Piszcie co chcecie... to nie moj ino kolegi

sory za telefonową jakosc zdjec... kazdy cpyka tym co ma.

Ciekawa kolorystyka,fajnie wyglada,niech tylko zmieni lusterka.

Fajny. Extra pomalowany, trudno jest cos takiego zrobic ??. Szkoda że fele różne. Nie podobają mi sie te tylne swiatła. Jakoś za bardzo sterczą.

jak mi to sie podoba tylko wlasnie jakby wszystkie takie same fele...

Ja bym wsadził chromy .
Lusterka zeerzaczki i na wypasie autko.....

Zdjecia sa odrobinke nieaktualne bo wlasnie buja sie na chromzderzakach, felgi sa rozne z braku hajsu

No ja bym jeszcze założył normalną klape i przywrócił klamke w drzwiach pasażera. Ale ogólnie robi miłe wrażenie

A mi się niepodoba
Jedyne co bym wziął to ATS'ki i tylną klape

hmm kolejny post w stylu ocena mojego boba...
a moze by tak wrzucic do jakiegos innego postu? sa inne posty do ktorych mozna to wrzucic

ale mniejsza jak juz pisze to poweim co sadze
- lusterka
- krzywy kierunek z przodu

ale generalnie mi sie podoba bardzo ciekawy malec. jeszcze jak mowisz ze masz chromy to juz w ogole... nie moj styl ale jest bardzo ok.

fajo by bylo gdyby te felasie byly taskie same i lusterka zmienic. co to o za telefon bo te foty nawet nie kiepawe ??

Całkiem fajny. Te swiatła mi sie niepodobają i pomalowane lusterka. Dać na przod takie fele jak z tylu i bedzie git

Witam !!!
tak szczerze mowiac to troszke nie moj styl ale kazdy robi tak jak to widzi mam nadzieje ze w krotce beda takie same fele z przodu jak sa z tylu i swiatla z tylu z eleganta

Ja uważam tak:
ogólnie malacz mi się podoba ,napewno robi wrażenie na drodze, ale są detale które mnie troszkę irytują np. tylne światła są jakieś nie jakieś, no i fele różne może by na jedną stronę jedne daąc a na drugą drugie
także kolejny raz gratuluje samochodu

bo to zadkie lampy eksportowe.

fajny.jednak felgi to podstawa auta...

Lampy z tylu fajoskie.. ze wstecznym.. taki oldschool!! lakier calkiem oryginalny.. i faktycznie jak moowisz ze jezdzi na chromach to musi byc lepiej.. felgi z przodu fajoskie.. w sumie jest dobry.. podoba mie sie! do malych poprawek.. ale przynajmniej nie spaprany pozdrawiam i powodzenia!!

ATS Classic dajom rade

Niech założy je stronami (jeśli taki sam rozmiar) - z jednej ATS, z drugiej te inne. Z kołpakami ten numer przechodzi .

tylne lampy hała jakich mało kompletnie mi sie to nie podoba i jakby były 4 AtS'y to był by Git kolor fajnie pokombinowany
pozdro

bardzo fajny! nawet z plastikowymi zderzakami mi sie podoba
zajefajne felgi z przodu... tylko zeby wszystkie takie były
wnetrze tez całkiem porzadnie zrobione. zegary z poldolota fajnie skomponowane...

Mnie to sie tylne podobaja, takie jak w capri III w ogle respect dla Ciebie ze tam widzisz zegary z polda, albo ja jestem slepy alTy masz inne foty/