LPG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
i chyba jednak zaloże

.....ale taką z wtryskiem do każdego cylindra - Nie ma strałów w kolektor..a samochód podobno jeszczelepiej jeździ......

koszt takiej instalki jeszcze do niedawna 5-6 tys zł.... podobno spadł do 3,5 tys

Pogadam ze znajomkiem...którego znajomek zakłada gasss....jezeli to prawda....to pod choinke sprezentuje sobie gassssik

Ps na paliwo jush nie wyrabiam....tankowanie do pełna starcza mi na 4-5 dni....

Jeśli masz zamiar pozbyć się za rok, dwa esperynki to wg. mnie nie ma sensu wydawać więcej na super instalację, ale napewno będzie jeździl eXtra. witam w gronie gasssssownikow

Cytat:
2002-12-03 08:54:11, Anonymous pisze:
Jeśli masz zamiar pozbyć się za rok, dwa esperynki to wg. mnie nie ma sensu wydawać więcej na super instalację, ale napewno będzie jeździl eXtra. witam w gronie gasssssownikow

tak, tak ta wypowiedź była moja z rana mam problemy z jasnością umysłu

Pozdr.

Tomek jeśli to prawda że takie coś można za 3,5 tyś to też bym zagazował auto

I co na to benzynowcy

Cytat:
2002-12-03 03:34:00, Tomek-Mydlowski pisze:
i chyba jednak zaloże

.....ale taką z wtryskiem do każdego cylindra - Nie ma strałów w kolektor..a samochód podobno jeszczelepiej jeździ......

koszt takiej instalki jeszcze do niedawna 5-6 tys zł.... podobno spadł do 3,5 tys

Pogadam ze znajomkiem...którego znajomek zakłada gasss....jezeli to prawda....to pod choinke sprezentuje sobie gassssik

Ps na paliwo jush nie wyrabiam....tankowanie do pełna starcza mi na 4-5 dni....

A jest możliwość montażu w espero takiej instalacji ?

a czemu ma nie być

Może teraz można...ale kilka miesięcy temu nie było żadnego espero w ofertach kilku firm...

Wyszli z założenia, że to za stary samochód na takie instalacje...
Drugi problem to oprogramowanie.

NIe wiem - podjade w piątek do jakiegoś zakłdu i dokładnie się wypytam

Pozdrawiam!!!
Tomek Mydłowski

wooooowww, Tomek napisal cos w normalnej porze, a nie w godz 0.00 - 3.00 w nocy jestem zszokowany

Bo to pewnie nie On, tylko ktoś się pod niego podszywa. Dlaczego się nie zalogował? Dlaczego napisał o 19? Coś mi tu śmierdzi

bo
1. pisałem nie ze swojego kompa i nie chciałem się logować

2. w normalnej porze - bo siedzialem na konsultacjach z technik komputerowych..... i mi się nudziło

Ciekaw jestem Tomku M. czego się dowiedziałeś ? A pytam, bo sam zaczynam się "łamać" w sprawie gazu. Chociaż mamy tutaj sporo informacji na ten temat, to jednak całkiem świeże dane są bardzo wskazane.
Pozdrawiam. HenBas.

Esperak jest za cienki, żeby lać mu benzynę...takie jest moje zdanie...Niektórzy przez kilka lat wydają na paliwo więcej niż wartość auta...

a dowiedziałem się tego na spalarni (wyścigi) w luźnej rozmowie z jakimś gościem......którego nicku nie znam ...i nawet nie wiem czym jeździ - powiedział że jego brat zakłada gaz....gdzieś w pruszkowie....

a odnośnie znajomka - którego znajomek zakładał gasss......
chyba nic z tego nie wyjdzie - bo ten znajomek się pokłócił z tym znajomkiem od gasssuuu