| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rzeszowiak User Dolina Muminków | 2004-08-16 23:41:55 Najwieksza i najstarsza polska impreza tuningowa, czyli ATS z przyczyn niezaleznych od organizatora nie odbyl sie w tym roku. Jednak na szczescie organizatorowi udalo ja sie przeniesc w inne miejsce !
W dniach 28/29 sierpnia odbedzie sie "Auto Tuning Zlot" ktory w roku biezacym zrekompensuje brak toruńskiego Auto Tuning Show. Impreza ta odbedzie sie na lotnisku Aeroklubu w Pile. Podczas trwania imprezy bedzie mozna wziac udzial miedzy innymi w konkurencji sprintu na dystansie cwierc mili, sprobowac swoich umiejetnosci w driftingu, jak rowniez zapoznac sie z aktualna oferta firm tuningowych. Nie zabraknie rowniez tradycyjnych wyborow auta zlotu i miss zlotu. Sobotnio - wieczorna czesc imprezy to Techno Party z wieloma atrakcjami zarowno dla uczestnikow jak i publicznosci, w tym zawsze wyczekiwany pokaz erotyczny. Szczegolowy program imprezy oraz inne wazne informacje znajdziecie Państwo na oficjalnej stronie zlotu info o zlocie |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-08-17 22:18:17 Ale cool.
ZZutka na BEJSBOLE KUPIMY DUZO TANIEGO WINA I PIWA I BEDZIE JAK NA ATSIE RODZINNEJ IMPREZIE......... Ehh i na co im robic to coś ....... |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2004-08-19 15:38:24 ale uparci sa niesamowicie i zawsze musza robic impreze konkurencyjna dla modlina ( te same dni Ja nie jade bo mi w angli noz zakosili |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-08-30 01:37:15 I spęd bydła sie odbył........ Ponoc zero ofiar smiertelnych...... |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-08-30 01:55:49 Dostałem fotki to co mi tam .........
HAHAHA jak zawsze mieli racje. |
zoom User zoom zoom | 2004-08-30 10:27:10 TUTAJ tez jakies fotki... |