Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2004-08-24 13:39:11 No właśnie jak tam dalsze losy naszego bohatera. ![]() ![]() ![]() Kto go widział kto coś wie a może ktoś słyszał ?? ![]() |
![]() DrA eS ... | 2004-08-24 13:46:14 Ostatnia wzmianka o trebaczu:
|
![]() DrA eS ... | 2004-08-24 14:16:20 I jeszcze wykopana odrobina poezji
Dla mnie trąba byla bomba PORZADKOWI TO DEBILE rozgladali sie co chwile Nalezalo buca z trabĄ poczestowac jedna plabą I przepedzic durnia gdzieś Bo OPOLE TO NIE WIEŚ! |
![]() DrA eS ... | 2004-08-24 14:19:50 Obywatelska wymiana informacji o Trebaczu
1 - "znowu sie objawił na ZetWueMie w okolicach Batalionu Z. dzisiaj. A sio debilu" 2 - "U mnie na Sz(arych) Sz(eregów) tez debil trabi a moze to ten sam? Trzeba by z jego buzi zrobic trobe. 3 - "Na Skautow tez bylo slychac. Moze to ten sam, ktorego Baltroczyk opierniczyl podczas festiwalowego koncertu? Samozwanczym trebaczom mowimy zdecydowane NIE!" 4 - "W takim nudnym miescie ,kazda atrakcja na wage zlota szanujcie trabkarza. Chyba ,ze wolicie do widzenia slepa Gienia kup se ......no no no......O!." [ wiadomość edytowana przez: DrA dnia 2004-08-24 14:21:57 ] |
![]() bbart27 OMEGA-A/Astra Classic Będzin | 2004-08-26 14:18:46 Trębacz trębaczem, też takie coś u mnie gania po osiedlu, mówi się trudno... Kiedyś trąbka się popsuje albo będzie zimno na zewnątrz...
Ale u mnie gorszym przypadkiem od trębacza jest "muzyk" - całe osiedle słucha wtedy Bajmu, albo jakiegoś um-cyk um-cyk a co najgorsze gość z reguły zaczyna wtedy gdy, w TV jest fajny meczyk jak ostatnio REAL z Wisłą w Krakowie albo coś się dzieje co przyciąga mnóstwo ludzi na tą godzinkę, 2 przed TV. Po prostu takiego to ................. i............ |
![]() kalafior grabiarka na rope gdzies daleko | 2004-08-26 14:28:42 Ale przynajmniej pewnie ma SIUSIAKA wiec mozna go zglanowac, a ja ... mam zglanowac 7 letnie dziewczynki? ... zaczyna mi sie podobac jej trabienie, ostatnio nawet daly mi potrabic ... ![]() |
Kostekx20xev OMEGA B Kombi Poznań | 2004-08-26 14:40:47 Wy to macie przynajmniej trębaczy z własnym sprzętem grającym.
U mnie na osiedlu to muzycy zawsze muszą "pożyczać" i tak w aucie to już trzecie radyjo mam. Teraz na noc do domu zabieram nie tylko panel ale i całą resztę. Pozdrawiam |
kristo zielono/złoty Warszawa | 2004-08-26 15:58:51
a co na to prokurator? ![]() ![]() ![]() |
![]() kalafior grabiarka na rope gdzies daleko | 2004-08-26 19:28:47 no cuz sam sie wpakowalem ... teraz to prokuratura (i wpi...l od zony) ... oj biedny jestem ... a myslalem, ze sie nie wyda ... ![]() |
Cati LOB MEMBER Rock 'n' Road Dark Side of The Moon | 2004-08-28 21:57:44 Dane z Trójmiasta:
"Niech mi ktoś powie skąd wzięła się ostatnio moda na "trąbienie" takimi wielkimi trąbami. Chodzi taki "buc" z plastikową trąbą po pobliskim osiedlu i dmucha w to g..... zaraz mu to chyba w d.... wsadzę!!!!!!!!!" A rozwiąznie jest proste- odtrąbiajcie im sie po prostu ![]() ![]() |
![]() QNA Już nie Omega. eeeee ... Poznań | 2004-08-30 15:56:56 OOOoooooo, to u wos tyż. Przedwczoraj jakiś kretyn trąbił u nas na osiedlu tak około 23-24. Na szczęście żona ma urlop, a ja luźne godziny pracy. Inaczej to bym się znerwił. |