MotoNews.pl
3 Zawartość Norblina (albo i nie) fiat 125p (103098/27) - PT

Zawartość Norblina (albo i nie) fiat 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam takie pytanko. Jakis czas temu ktos wsadzil tutaj kilka fotek z festiwalu w norblinie, ale za cholere nie wiem kto i nie omge tego znalezc. Ale do rzeczy: był tam fiacior IDENTYCZNY jak moj. Tzn. włoskie wloty na slupkach i kolor. I wlasnie o kolor mi chodzi. Reke daje sobie uciac ze on nie byl czarny. Walnalem go sobe na pulpit nawet, ale po formacie fta sie nie ostala na dysku. W zwiazku z tym autem mam 2 prośby:
1. ma ktos te foty, lub GDA czy jestes w stanie mi to wygrzebać, czarowniku wyszukiwarki?
2. jezeli to auto faktuycznie stoi w normlinie, jezeli faktycznie jest slwkowe a ie czarne, to czy ktos jest w stanie podac mi kod lakieru (wszyscy mowia ze na tabliczce znamionowej jest, ale no u mnie ni cholery nie moge tego odczytac... A kolor mam orginal

w norblinie nie ma zadnego sliwkowego fiata. jedyny sliwkowy jest analog. nie widzialem tez na zdjeciach ani na festiwalu zadnego sliwkowego fiata. byl tam moze jeden, a moze byl tez w wawrze albo gdziekolwiek, ale koloru ciemno szarego.

No a ja ci mowie, ze ktos dawal fotki jakies. fiacik stał soibe na swierzym powietrzu na wystawie i szczerz watpie zeby czern wygladala jak sliwka...

Zgadzam sie z prezezem - śliwkowy fiat nie istnieje w Norblinie, jeżeli mówimy o tym z Norblina to jest to czarny pierwszy Fiat125p - FOTO >>>

Na żadnym ze zlotów taki się też nie trafił, chyba że ja jestem daltonista ale moze znajdziesz takowego - TUTAJ >>>

www.jmoby.zabki.net.pl/fsoak/Festiwal%20Norblin%202005/
Tu są fotki z Norblina
A tu fiat zwany niekiedy "czarnośliwkowym" (nie wiem dlaczego, wszak jest czarny), nr budy 28:

[ wiadomość edytowana przez: jacek_s dnia 2005-06-27 23:08:01 ]

I wszystko jasne To te fotki i ten fiat. Ale nie jest mi glupio, bo mam papiery na daltonizm (chociaz oczy o tym n wiedza, ale to inna sprawa ) Jak sie w tym czarnym odbija niebo, to efekt jest podobny kolorystycznie do mojej bestii i to mnie cholernie zmylilo. Szkoda Dzieki za szybka reakcje

Cytat:
2005-06-27 23:13:01, Julo_ pisze:
I wszystko jasne To te fotki i ten fiat. Ale nie jest mi glupio, bo mam papiery na daltonizm (chociaz oczy o tym n wiedza, ale to inna sprawa ) Jak sie w tym czarnym odbija niebo, to efekt jest podobny kolorystycznie do mojej bestii i to mnie cholernie zmylilo. Szkoda Dzieki za szybka reakcje

Bo na moje oko, po fotach z Twojego profilu, kolor mają taki sam.

No wlasnie to jest to z moim, ze on w kazdym swietel wyglada inaczej. Jak jest ciemno, to wszyscy "ktory to twoj? ten czarny?" a jak jest jasno, to sie wydaje ciemnoniebieski. Ale to jest ewidentnie sliwka wegierka

w Norblinie jest jeszcze jeden taki klasyk z 1968 albo 1969 w kolorze sliwki, ale jego zdjec nie dawalem

A mglbys podrzucic te fotki tutaj i kod lakieru podac?

Cytat:
2005-06-28 11:34:36, krzysiek-stratos pisze:
w Norblinie jest jeszcze jeden taki klasyk z 1968 albo 1969 w kolorze sliwki,

Ja wiem czy on taka śliwka Mnie to bardziej na tlenkowy brąz wygląda

no moze to taka sliwka z duza domieszka zelaza

Cytat:
2005-06-28 12:59:30, krzysiek-stratos pisze:
no moze to taka sliwka z duza domieszka zelaza

Śliwka, która przy autostradzie rosła