Fiat 126p z 73r (?)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam stalem sie posiadaczem wraz z moja dziewczyna fajnego autka. Jest to maluszek z numerem nadwozia 00000943. Jak sie dowiedzialem w pierwszym roku produkcji zrobili ich 1500 sztuk. I tu zaczyna sie moj problem w dowodzie jako rok produkcji jest'75 , rowniez data pierwszej rejestracji jest '75, tylko ten niski bardzo niski numer nadwozia... Czy to mozliwe ze auto z jakiegos powodu bylo zarejestrowane w 75 i przez to mialo date produkcji 75(zeby go odmlodzic????)? Poza tym autko wygląda na pierwsza serie: deska, wywietrzniki na slupkach drzwi, znaczki...

mozliwe jest wszystko bo kiedys wszystko bylo mozliwe ale swoja droga dalbys fotki tego cudenka

czemu nie?moglo byc np.kupione pozniej niz wyprodukowane

zdjec na razie nie bedzie bo cyfrowki brak ale postaram sie cos wrzucic... Autko jest do blacharki ale podloga cala... kompletne i to sie liczy pomozcie w wyborze koloru

Cytat:
2004-08-28 20:23:07, Poochaty pisze:
czemu nie?moglo byc np.kupione pozniej niz wyprodukowane

Niby tak ale w tym czasie ludzie kupowali w mig wszystko co rzucili do Polmozbytu, a nawet płacili z góry za auta które jeszcze nie wyprodukowano (słynne przedpłaty), tak że nie chce mi się wierzyć że auto stało ponad rok i nie było na niego chetnego. No chyba że to jakiś egzemplaz pokazowy czy cos podobnego i dlatego nie poszedł od razu do ludzi

Ale masz problem,co Cie to obchodzi,takiego malca kupiles.

WYPAS!!!!!!!!!!! Kolor to tylko albo oliwka jak mój Bober albo mlecznobłękitny.

Jedynie czarny...
Nie no, jak chcesz go odrestaurować, to zdaj się na gust MOCH'a, jakiś orginalny Fiat'owski kolorek...
Fotki mile widziane.

A jaki ten maluszek mial orginalny kolor?? jezeli to jest model z pierwszego 1000 to najlepiej jest go przywrucic do stanu fabrycznego łacznie z kolorem blach czyli zeby byl taki jak go stworzono w fabryce FSM

Cytat:
2004-08-30 23:48:08, Nippon pisze:
A jaki ten maluszek mial orginalny kolor?? jezeli to jest model z pierwszego 1000 to najlepiej jest go przywrucic do stanu fabrycznego łacznie z kolorem blach czyli zeby byl taki jak go stworzono w fabryce FSM

Jeżeli jeden z pierwszego 1000 rzeczywiście to mogę jedynie przyklasnąć tej wypowiedzi.