Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-09-01 14:41:45 No właśnie Panowie. Robił to ktoś kiedy? Bo mam już mocno sfatygowany i uszył bym sobie na skrzynię i od razu na ręczny, ale nie bardzo wiem jak toto ściągnąć. Byłbym również dźwięczny za podpowiedź gdzie dokładniej są zaczepy trzymające mieszek od skrzynki (po bokach, czy na przekątnych) i jak bez zniszczeń to wyciągnąć.
Pozdro |
![]() martyl DAEWOO ESPERO Szczecin | 2004-09-01 15:30:05
Witam sciagniecie mieszka z lewarka skrzyni biegów jest dość proste ![]() zaczynasz od kupna 4-packa pifka( dobrego np. TYSKIE) pozniej odczepiasz cześć plastykowa podważając ja od strony ręcznego ( czarny plastyczek wraz z mieszkiem) podniosisz do góry i od strony wenętrznej jest taka opaska zaciskowa przy samej gałce zmany biegów. rozpinasz ja i masz juz na wieszku caly mieszek. Z mieszkiem recznego jest inna historia najpierw trzeba wyciagnąć cześć podłokietnikowa- czyli cale te plastyki miedzy fotelami- a to kolejna zgrzewa piwa ![]() ![]() W podłokietniku - w samym schowku masz 2 sruby do odkrecenia(sa pod wykładzinką) oraz srubke pod samam rączka recznego w pod palstykiem ( trzeba go podważyc). później powinien ci zaly podłokietnik wyjsc ( uwaga na duża ilość syfu ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego rozbierania i tjuningownaia mieszkow. |
![]() Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-09-01 15:39:36 Dzięki martyl. W takim razie w najbliższych dniach rozbieram ![]() |
![]() Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-09-01 21:42:39
Dzięki. To spróbuję najpierw w ten sposób, a regulator razem z tym pierdolnikiem już kilka razy wyjmowałem, jak zmieniałem tam żarówkę, więc nie ma problemu |
![]() Pilot GAZOESPERO Gdańsk | 2004-09-07 20:51:08 Jeśli chodzi o lewarek od skrzyni biegów to ja podwarzyłem ten czarny plastik który jest dookoła skrzyni i nieśpiesząc sięodkręciłem skórke. Troche srobek do wykręcenia ale niejest tak najgorzej z demontażem. |