Redbul w naszych silnikach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy może ktoś udzielić informacji gdzie można nabyć w Krakowie olej opałowy w detalu?

U nas wokół Warszawy olej opałowy (w 20l.bańkach) sprzedają na małych stacjach gazowych. kupując podpisujesz mały kwitek że to na cele ogrzewania. Myślę że u Was jest podobnie.

Cytat:
2004-09-17 11:01:53, JerryP pisze:
....... kupując podpisujesz mały kwitek że to na cele ogrzewania. Myślę że u Was jest podobnie.

taaa webasto

Czyli wystarczy w aucie zatankowany OO włączyć ogrzewanie i nikt Ci nic nie zrobi

Cytat:
2004-09-17 11:59:25, zenolop pisze:

Czyli wystarczy w aucie zatankowany OO włączyć ogrzewanie i nikt Ci nic nie zrobi

Ooo to mój ulubiony temat (i Daniela oczywiście )

OO jest coprawda dostępny na małych stacjach, ale...
Z tym jest niestety (albo stety) tak, że jakość OO może być bardzo zróżnicowana. Wlejesz zasyfiały OO to narobi szybko kaszany.
Najlepszy jest OO z dobrych stacji (Shell, Statoil), ale nie ma opcji,żebyś kupił detalicznie.

A tak na marginesie, to na Shell'owskim zapierdziela aż miło

Oczywiście piec grzewczy

Cytat:
2004-09-17 13:24:40, Makaveli pisze:
Ooo to mój ulubiony temat (i Daniela oczywiście )

Moj dziadek ogrzewa sobie mieszkanie piecem na OO i mozna go kupic w Kozerkach (kiedys mozna bylo teraz nie wiem) za Zyrardowem czym Mszczonowem.

Słuchajcie mam problem z piecem, zalałem go OO no i przestał działać. Model MB 124 3.0D.

Aha, zapomniałbym, rocznik '93 automat. Na szerokiej listwie.

Cytat:
2004-09-17 11:59:25, zenolop pisze:

Oczywiście w razie kontroli mówisz że ogrzewasz auto a to że jedzie to tylko przypadek bo zapomniałeś zaciągnąć ręczny hamulec.

Widziałem wczoraj w centrum Wrocka jak jeden pan w niebieskim mundurku sprawdzał dokumenty a drugi wsuwał wężyk przez wlew paliwa w jakimś busie

pozdr

Cytat:
2004-09-18 11:54:16, Piter20 pisze:
Widziałem wczoraj w centrum Wrocka jak jeden pan w niebieskim mundurku sprawdzał dokumenty a drugi wsuwał wężyk przez wlew paliwa w jakimś busie

pozdr

W Warszawie są specjalne patrole utworzone w tym celu. Był cały artykuł o tym w ŻW. Podobno mogą sprawdzać również w zwykłych osobówkach.
Chociaż szczerze mówiąc ja ich jeszcze nigdzie nie widziałem...(mieli jeździć oznakowanymi samochodami).

Cytat:
2004-09-18 13:58:50, Makaveli pisze:

W Warszawie są specjalne patrole utworzone w tym celu. Był cały artykuł o tym w ŻW. Podobno mogą sprawdzać również w zwykłych osobówkach.

Teraz wiem dlaczego pogoniłeś jettę gacie pełne

Ech, gdybym miał klekota to bym tylko czerwoną...
...grzał

Cytat:
2004-09-19 02:57:30, Race_D pisze:
Ech, gdybym miał klekota to bym tylko czerwoną...
...grzał

Następnego sprzęta musisz szukać w dieslu

Cytat:
2004-09-19 10:32:50, daniel pisze:

Na razie szukam dizla do kombiaka - 2.5 TD bedzie pewnie troche pił pędząc cztery łapy

Chcesz 2.5 ze 131 i Argenty (i Ducato ?)

Cytat:
2004-09-19 11:13:46, Race_D pisze:
Cytat:
2004-09-19 10:32:50, daniel pisze:

Na razie szukam dizla do kombiaka - 2.5 TD bedzie pewnie troche pił pędząc cztery łapy

OO nie szarpnie za mocno za kieszeń

Cytat:
2004-09-19 11:30:01, daniel pisze:
OO nie szarpnie za mocno za kieszeń

OO super paliwo...
OO tanie paliwo...
OO nie zawiedzie Cię...
OO cieszmy wszyscy się!!!

PS.Daniel - wiem że sympatyzujesz Likłid Petrol Gasss, ale żeby sobie od razu indywidualną tablicę wyrabiać... I to jeszcze na czarnych

[ wiadomość edytowana przez: makaveli dnia 2004-09-19 13:38:31 ]

Cytat:
2004-09-19 13:36:33, Makaveli pisze:

PS.Daniel - wiem że sympatyzujesz Likłid Petrol Gasss, ale żeby sobie od razu indywidualną tablicę wyrabiać... I to jeszcze na czarnych

No ba
dla mnie nie ma przeszkód