Dobra wiadomosc dla automaniakow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj ogladajac tvk Diana kanal informacyjny zobaczylem ogloszenie " TVN TURBO - JUZ WKRUTCE W TVK DIANA" Czekalem na ten moment juz sporo czasu. Mam nadzieje ze jak najszybciej puszcza ten kanal bo juz nie mam co ogladac w tv. Mam nadzieje ze i was ucieszyla ta informacja.

Hmm jak to jest z kanalami teraz?? Stella i Diana to to samo?? Te same kanaly, bo ja mam stelle w stalowej i ciekaw jestem

No to oprocz TVN i Na wspólnej bede mial cos jeszcze do ogladania

Diane olac Byle by w stelli bylo

Cytat:
2004-03-25 06:59:56, Lo3eK pisze:
Wczoraj ogladajac tvk Diana kanal informacyjny zobaczylem ogloszenie " TVN TURBO - JUZ WKRUTCE W TVK DIANA" Czekalem na ten moment juz sporo czasu. Mam nadzieje ze jak najszybciej puszcza ten kanal bo juz nie mam co ogladac w tv. Mam nadzieje ze i was ucieszyla ta informacja.

No to super extra odlotowo , tylko że miałem się uczyć do matury i egzaminów na jakies studia

wiecie ja w nisku miałem okazje pooglądać tvn turbo i szczerze wam powiem że czasami zdarza się coś ciekawego a nawet bardzo ciekawego ale bardzo często się powtarzaja i tego nie lubie......poza tym to nie tylko o samochodach i motocyklach ale też o czołgach i samolotach a tak wogóle to powinni zmienic kolesia od programu czas tuningu bo jak słysze jak on to mówi to nie wiem co się dzieje. tuning to tuning a nie tjuning........ ale niech już będzie może być

Co do tego że jest dużo powtórek to się zgodzę, bo miałem przyjemnośc oglądac to kilka razy (u mojej babci ). Ale niektóre programy są naprawde fajne (chociaż zbyt krótkie, mało rozwinięte). Ale są też prezentacje nowiutkich bryczek. A co do samolotów, to nie tylko samochodem Tuningowiec musi życ

Sa dokladnie dwa programy motoryzacyjne dla ktroych warto i nawet bylo by ogladac radio maryja gdyby tam lecialy

heh ok ok sławeczek to śmigaj do babci i pooglądaj sobie kilka razy o samolotach a będziesz śmigał przez stalowa jak odrzutowiec kochany mój ty ....... ja już oglądałem i z domu do szkołu robie 6 min stojąc na światłach .....czy to samolot czy to ptak czy to może super bryka grzechotnika sobie fika nie no żarty na bok ..... jeźdząc szybko trzeba myśleć nie tylko za siebie ale przede wszystkim za innych ........ czasami chcą dobrze ale im nie wychodzi a ja muszę szybko bo jak powoli jade to rozkojarzony jestem a jak szybko to jak koń wyścigowy klapki na oczka i jedynie co z przodu ......

Niezgodze sie z wami.
Program leci mniejwiecej 9 razy ten sam w ciagu tygodnia.
jak mam czas od 16 - 18 codziennie to obejrze wszystko ......
i za to lubie tvn turbo własnie .....

Dzis bylem u koleznaki i wlaczyla telewizor a tu Turbo to zapytalem z czego ma a ta ze z diany ja zaraz ide usiebie poszukac

[ wiadomość edytowana przez: marreq dnia 2004-03-26 15:50:32 ]

Może dam malą podpowiedź tym co jeszcze nie znaleźli (ja znalazłem przed chwilą ). U mnie TVN Turbo znajduje się na standard foni EURO BG / Antena / kanał 47 mam nadzieje że komuś to pomoże

kurde ja zaraz ide szukac To pospane mam nadzieje ze jeszcze leci

Odswierzam bo własnie ogladam tvn turbo i jest zajebisty program "Czas Tuningu" Ale tandeta Gosciu od 10 min pokazuje do czego sluzya przyciski w jego aucie ale siara

ja sie nie chche chwalić ale tvn turbo mam już od początku wakacji na dianie!! jeszcze chciałem powiedzieć ż chyba w piątki albo soboty o 23:00 (chyba) jest tvn turbo erotic tylko dla dorosłych !! także szybko szukajcie i oglądajcie !! apropo rafała ostatnio na czas tuningu był łądnie ztuningowany wv ccady takiego jak ma rafał też pickup ładnie wyglądał może ktoś z ktsw bedzie w czasie tuningu pokazać swoją brykę swiatu!! aha i jeszcze w czasie tuningu była corveta ta co była u nas pod widuktem rok temu ja wszystko wiem haha

Kolega ma kablowke i juz chyba z poltora czy dwa miesiace ma tvnturbo, ale z ktorej sieci to nie wiem, sie zapytam. Ich programy to glownie tlumaczenia innych z zachodu, chociaz sami tez cos czasami skleca, glownie o sporcie w polsce i offroadzie.

Cytat:
2004-08-27 10:12:32, rzeszowiak pisze:
na czas tuningu był łądnie ztuningowany wv ccady takiego jak ma rafał też pickup ładnie wyglądał

Widzialem to caddy. Szczerze to oprucz silnika i srodka nic mi sie wiecej nie podoba. Wyglad ma taki sobie... nawet jest do sprzednia na allegro >TU<

Rapcio umiesz rośmieszyć człowieka !! hahahaha

Cytat:
2004-08-27 14:26:04, rzeszowiak pisze:
Rapcio umiesz rośmieszyć człowieka !! hahahaha

??????

ja mam stelle i tvn turbo mam jakies 4 miesiące...

[ wiadomość edytowana przez: Jim92 dnia 2004-08-28 13:27:53 ]