ESPERO ?!?!?!?! Kto powiedział ze to nie sportowy samochód??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie popatrzcie i płaczcie!!
Ja jestem w szoku...

Mi sie podoba ten ktorego znalazl Lukasz tylko lekko przerobiony

taa.... mozliwosci virtual tuningu(oprucz 3 zdjecia ktore jest.....no comments) sa duze.... niestety, a moze stety zadna mi sie nie podoba, a juz szczegolnie czarny trup.....

Dwa pierwsze mają ładne felgi, reszta jest do bani...

Zapomniałem, ten przedni spoiler jest bardzo fajny...i światełka.

gdzie to znalazles? ja chcem tego czarnego

Zoltar chyba wiesz co chce powiedziec no ze ten tego ten ............ do bani

a propos swiatelek - zamierzam (moze jutro mis ie uda) podjechac do goscia ktory zajmuje sie przerobkami swiatel. Chcialbym sobie sprawic soczewki, bo standardowe swiatelka doprowadzaja mnie do szalu.... dostalem info ze ktos zajmuje sie tym na ul. grochowskiej. kojaze ten zaklad, wiec mysle ze jutro sie dowiem dokladnie, ale podana gdzies cena mowila ze przeobka na soczewki to koszt 700 zl...

Według mnie na pierwszym zdjęciu gdzie widnieje granatowe Espero,
tuning jest zrobiony naprawdę z klasą !
Wszystkie zmienione elementy idealnie ze sobą grają !
Na drugim miejscu postawił bym tego wiśniowego i oczywiście ulepszonego tak jak na powyższym zdjęciu
- do takiego wyglądu właśnie aspiruję i będę robił swoją furę w takim samym stylu,
oczywiście jeśli finanse na to pozwolą...
Na ostatnim miejscu postawił bym tego czarnego - pomysły koleś ma dobre
ale widać że z kasą u niego krucho bo bardzo tandetnie to zrobił... Zwróccie uwagę na to iż sugerował się on serialem
"Knight Rider" - czerwony pas diod we wlocie powietrza !

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2002-12-04 23:31:56 ]

heheh wlasnie nei mogelm sobie przypomniec skad to jest ale prawda ze czaderskie ????
super !!

Tak tak, ten(a) wiśniowy z pierwszej fotki jest super, to rasowe wysokie zawieszenie i te czerwone "oponki" na wysokim profilu...
pomarzyć........................................................
Jacek.

no coz, pomarzyc, dobra rzec... tylko kto to w życia wprowadzi

Jak ja bym chciał mieć takie Espero jak na pierwszym zdjęciu (rozmarzenie), kto wie może kidyś.... będę miał taką srebrną "strzałę" z dodatkami?!

Ja zdecydowanie biorę to cudeńko, które siedzi na masce... !!!
Choć to pod nią też chętnie przygarnę!
Oceniam je jako numer jeden
Na drugim miejscu obsadziłbym białego esperaczka.
Osobiście mam zadatki na podobne autko... hm... mam już biały lakier
To fajnie Lasombra, że nas trochę podniecasz takimi fotkami.
Pozdrawiam, Darek.

Cytat:
2002-12-05 13:57:14, Anonymous pisze:
Ja zdecydowanie biorę to cudeńko, które siedzi na masce... !!!
Choć to pod nią też chętnie przygarnę!
Oceniam je jako numer jeden
Na drugim miejscu obsadziłbym białego esperaczka.
Osobiście mam zadatki na podobne autko... hm... mam już biały lakier
To fajnie Lasombra, że nas trochę podniecasz takimi fotkami.
Pozdrawiam, Darek.

Sorki, ale jestem przymulony, to oczywiście ja

Ja zdecydowanie wole samochod bo to "Cudenko" na masce ma zapewne wiekszy przebieg niz samochod na ktorym lezy a w dodatku dyskwalifikuje ja za wyraz twarzy
Pozdrawiam
Lasombra

A ja bym chcial to espero z pierwszego zdiecia, lampy chyba xenony itd itp.
A to na drugim zdieciu jest jakies dziwne dlaczego ma wlem paliwa po lewej stronie ???

Pozdrawiam
Wiktor

Bo jak już ktoś wcześniej zauważył jest to VIRTUAL TUNING Wycieraczki o ile widzę też są na opy

Weź ten obrazek do jakiejś przeglądarki odwróć w poziomie i wszystko będze dobrze, oprócz napisów (i kasy )

Pozdrawiam G

Ja jednak wciaz twierdze, ze espero to w zadnym wypadku nie nadaje sie na sportowy samochod
Lasombra mam taka propozycja: zrob nowa galerie z wlasnie takimi "ztuningowanymi" esperakami o byloby duzo wygodniej je ogladac....

a jak ktoś ma mozliwość zrobienia virtuala, to mozna by taką galerię stworzyć wymarzonych i dziwnych esperaków, np. espero lincoln 7 m. dł espero kombi, coupe, terenowe typy cross&country i tym podobne

EEEE nie wiem czy mi się dobrze wydaje ale to czarne espero ma jakoś tak dziwnie odchylną maskę.... jakby się otwierała od szyby (tak jak w starszych BMW) a nie do niej... chyba dobrze mówię nie???