| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-09-29 21:17:55 Wielki zlot KTSW 24.10.2004
Aha prosiłbym o podanie ilości aut do 20ego – zarezerwujemy miejsce klubom..... Ps. Stalowa Wola leży na Podkarpaciu Ps. Jak Topic nie pasuje można skasować ale myślę że warto wpaść do nas... A wszędzie są osoby z okolic..... |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2004-09-29 22:14:03 taka mała uwaga:
"KJS(konkurencja sztandarowa, próba sprawnościowa, w której nie będzie się liczyła tylko wielkość auta, ale bardziej umiejętności i moc naszego maleństwa)" - zmieńcie to na "kręciołek" bo KJS to na pewno nie będzie i śmiesznie to wygląda, przywali się jakiś malkotent który wystartuję , zażąda punktów do licecji K i będzie zdziwko i pretensje i jeszcze jedno: w tak poważnej imprezie na jaką się zanosi z Waszej strony z tego co czytam, to w danych kontaktowych podaje sie imiona i nazwiska a nie ksywki czy nicki. Wygląda to poważniej i profejsonalnie dla potencjalnych sponsorów jak i osób zainteresowanych imprezą. No, ponudził i idzie spać |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-09-29 22:18:25 Z pewnych powodów nie podajemy........
Swoją droga jakis czas temu na takiej lokalnej pojezdzawce / zlocie czarne cc z krakowa pokazało klase...... mam nadzieje ze i tym razem ktos wpadnie..... |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2004-09-29 22:24:18
Wasza sprawa.... pewnie chodzi o załogę Rajdowy Garaż |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-09-29 22:35:49 No jasne że tak.
A za propozycje dziekuje - już podałem imiona i nazwiska ...... Ps. mam nadzieje że skoro Kraków jest 3 godz powolnej jazdy od nas to ktos sie pojawi |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-10-17 23:32:47 Witam.
No i zlot już niedługo sporo klubów się zadeklarowało. Prosiłbym o informacje do środy o ilości aut .... Przypominam ze koszt 5 zł od osoby . Podanie ilości aut – może być lekko zawyżona umożliwi precyzyjne ulokowanie na zlocie. Dzięki temu unikniemy nieporozumień. Poza tym polecam ponownie obejrzeć stronę bo sporo się zmieniło i mamy wiele nowych atrakcji. Zapraszam CZUCZU. |