panowie mam problem.gazownicy montuja mi instalacje brc(parownik 140).auto jeep cherokee 4.0.ten parownik jest do 181km
.ja mam 171 km ale slyszalem z fachowej literatury ze powinno byc 30%zapasu a tu jest prawie na styk.teraz nie wiem czy auto nie bedzie mi sie mulilo.prosze o jakies wskazowki???
czy moze da sie to jakos wyregulowac ,czy moze od razu wsawic lovato super major?
pozdrawiam
croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój
w brc o ile dobrze pamietam to oznaczenie reduktora jest w HP a to jest wg. jednostek amerykańskich i oznacza moc w konikach.
je3śli nie masz innego wyboru tylko lovato to zamontój lovato a najlepiej landi-renzo maggiorato.
witam
mialem ladni renzo 5 dni tak dziadosko chodzilo(spieprzyli montaz patracze),ze kazalem wymontowac
teraz czekam w kolejce na montaz wlasnie brc
tylko wlasnie nie wiem jak powinno byc z ta rezerwa 30% parownika?
croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój
do landi renzo nic nie mam ,tylko ten zaklad co oddalem teraz auto zajmuje sie montazem instalacji brc
chodzi mi tylko czy ktos z was na tym latal?
tam ma byc brc140
w brc o ile dobrze pamietam to oznaczenie reduktora jest w HP a to jest wg. jednostek amerykańskich i oznacza moc w konikach.
je3śli nie masz innego wyboru tylko lovato to zamontój lovato a najlepiej landi-renzo maggiorato.
Croma, BHP to nie to samo co KM (PS) ale blisko, w kazdym razie z pewnością 140 BHP to nie 181 PS