Brc??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

panowie mam problem.gazownicy montuja mi instalacje brc(parownik 140).auto jeep cherokee 4.0.ten parownik jest do 181km
.ja mam 171 km ale slyszalem z fachowej literatury ze powinno byc 30%zapasu a tu jest prawie na styk.teraz nie wiem czy auto nie bedzie mi sie mulilo.prosze o jakies wskazowki???
czy moze da sie to jakos wyregulowac ,czy moze od razu wsawic lovato super major?
pozdrawiam

witam.

w brc o ile dobrze pamietam to oznaczenie reduktora jest w HP a to jest wg. jednostek amerykańskich i oznacza moc w konikach.
je3śli nie masz innego wyboru tylko lovato to zamontój lovato a najlepiej landi-renzo maggiorato.

witam
mialem ladni renzo 5 dni tak dziadosko chodzilo(spieprzyli montaz patracze),ze kazalem wymontowac
teraz czekam w kolejce na montaz wlasnie brc
tylko wlasnie nie wiem jak powinno byc z ta rezerwa 30% parownika?

kubaz z tego co piszesz to nie landi-renzo tylko partacze ci spieprzyli robote więc nie rozumiem montażu BRC.

do landi renzo nic nie mam ,tylko ten zaklad co oddalem teraz auto zajmuje sie montazem instalacji brc
chodzi mi tylko czy ktos z was na tym latal?
tam ma byc brc140

Cytat:
2004-09-03 21:05:28, croma1 pisze:
witam.

w brc o ile dobrze pamietam to oznaczenie reduktora jest w HP a to jest wg. jednostek amerykańskich i oznacza moc w konikach.
je3śli nie masz innego wyboru tylko lovato to zamontój lovato a najlepiej landi-renzo maggiorato.

Croma, BHP to nie to samo co KM (PS) ale blisko, w kazdym razie z pewnością 140 BHP to nie 181 PS