SPRZEDAM Lampy przód Omega B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
jak w temacie.
2 używane lampy Omega B przednie. Stan dobry, bez silniczków poziomujących i żarówek.

A może podałbyś więcej szczegółów, no i przydałyby się zdjęcia

No właśnie. Soczewki?

Jak soczewki to za ile?

czy je mozna wszdzic zamiast zwyklych lamp (H1) i beda dzialaly????

zainteresowanych wielu a tu cisza

Zamiast bić tu posty to na giełdę!

Depo soczewki nówki od 275pln/szt, Hella używane stan bdb (uważać na ew. klejone uchwyty) od 180.

Nie sądzę żeby ktokolwiek sprzedał taniej, a w każdym razie nie łatwo znaleźć tańsze. Szkoda czasu.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Ja mam soczewki DEPO i sa zalosne. Nie wiem jak to sie ma do standardowych lamp OMEGI ale jak porownuje do swiatel jakie miala moja stara Toyota Carina II to sa beznadziejne. Na dlugich niby ok, choc snop swiatla jest ksztaltu stozka i niepotrzebnie oswietla korony drzew. Na krotkich to powinien z przodu powinien ktos isc z latarka i swiecic. Dodam, ze mam nowe zarowki. Jak zmieniacie to od razu na XENON bo inaczej kicha.

Moze HELLA sa lepsze ...

Cytat:
...Moze HELLA sa lepsze ...

Mój kumpel handluje lampami na giełdzie w Poznaniu i powiedział, zebym z daleka omijał soczewki DEPO, bo po prostu dają żałosne światło.
A światło z oryginalnych lamp jest na prawdę oki...

Pozdr.

Cytat:
... soczewki DEPO, bo po prostu dają żałosne światło ...

No wlasnie, moje sa tego dowodem

Moze ktos chce nowiutkie nie smigane lampy soczewkowe DEPO w promocyjnej cenie 20000zl za komplet (razem z autem )

Huh, sorrki, ale jakoś nie prześledziłem tematu.
Mea Culpa.
Wydawało mi się, że jeśli piszę LAMPY, to wystarczy, jednak się myliłem. Są to zwykłe lampy bez żarówek i bez silniczków poziomujących. Używane, nie wiem czy od nowości, czy wymieniane w międzyczasie. Został mi komplet po wymianie na pożal się boże właśnie soczewki DEPO, które stanowczo odradzam.
Cena: ok. 300zł za komplet, ale można się potargować