Witam chce sie pochwalic tym co sobie przywiozlem

Nic to wielkiego ale dla mnie milego

Przez ok miesiac szukalem sobie corollki w niemczech po to tam aby taniej aby od kogos z domu a nie od handlarza i z wyposarzeniem ciut lepszym

Szukal mi tez znajomy mechanik co wozi samochody i jego kolega Niemiec na stale tam mieszkajacy. Z poszukiwan wyszla Corollka 95r od 1 wlasciciela przejechane ma 117 tys km, a z wyposazenia dodatkowego jest 2 x poduszka powietrzna, kierowca i pasazer oraz elektryczne szybki, lusterka niestety nie

mial byc tez ABS ale jak sie okazalo NIE MA , no tak to jest jak sie samemu nie jedzie po samochod !!! Mechanik ktory wyslal tylko swojego kierowce a ten odebral zapalcil Niemiec znajomy mechanika ktory to nadzorowal tez sie nie kapnal i tyle. Niby nic sie nie stalo ale.. No trudno. Stan jest super, w sroku foteliki mhmm az milo

troszke rdzy sie pod maska przednia pojawilo na np zatrzasku od klapy przedniej czy tez srubkach kilku, Niemiec sie tlumaczyl ze to dlatego ze ten samochod stal na dworze ponad pol roku bo kupili sobie lepszy a ten mial byc dla dzieci czy kogos tam i im tez kupili lepszy wiec go sprzedali. Co do samego samochodu to jestem bardzo zadowolony, choc polowalem USILNIE na wersje z swiatlami przeciwmgielnymi nie udalo sie, jak ktos cos sam przerabial to mi podpowiedzcie jak to zrobic, z tego co widzialem po zdjeciach te co maja te swiatla przednie przeciwmgielne maja jakby inny troche blotnik przedni ? czy to trzeba dokupic czy jak czy inne montowac

Niby nic ale fajny bajer wizualny

a co cieszy oko to cieszy wlasciciela

Dalej to co was interesuje najbardziej, koszty, wyjdzie mi na gotowo, bo dodam ze samochod nie byl kupiony uszkodzony, tzn zadnych wgniotow , rys , zderzen itp, stan bezawaryjny, 12 tys zl ze wszystkim przywiezieniem + akcyza + rejestracja + koszt samochodu. Mysle ze to nie tak duzo, silnik to 1.4 i mysle ze na benzynke bede sobie jezdzil spokojnie bo rok potrzymam i wymienie moze na nowsza, a przez rok to gazu nie ma sensu zreszta do tej pojemnosci to dlugo by sie ta inwestycja zwracala. To tyle, kto poluje dlugo ten znajdzie sobie to co chce