Nowe fotki do oceny(bestii)!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prosze o ocene mojej bestii?jak chcecie modyfikacje to napiszcie to podam jakie sa obecnie poniewaz przeszedl pewne zmiany!!!!!!

Ładna klatka. Więcej zdjęć proszę. Jak na razie rajdóweczka.

fajna rajdówka, ale miło by było jak by wyszła z cienia

Ladna fura:0 w klimatach rajdowych, tak trzymaj
PS nie kupiłęs jej od kogos z Bielska bo coś mi sie ona kojarzy ze jezdiła po Bielsku

Mnie się też podoba tylko mam obawy że te halogenki przeciwmgielne nidługo zostaną urwane

Generalnie fajna rajdóweczka, niewiem czy te halogeny na samym dole nie są za duże? Może mi sie tak wydawać przez półmrok panujący na fotach No i czy wytrzymają rajdowanie

pozdrawiam.

ps. jakeś zdjecia przy świetle dziennym poproszę.

bardzo ładna furka....tylko powiedz skąd załapałeś takich sponsorów jak castrol i esso ))))))))))))
jeśli to nie tajemnica to napisz mi na priv z czego są zrobione twoje chlapacze...dzieki

Fajne śfiatełka

ja rowniez popieram ladny wiec zdjec

rajdówka tak trzymac jest ok

Przerobki:
walek irecomotorsport,glowica 3mm splanowana,poprawiony dolot powietrza,kolo zamachowe sciete 50%,kubel ,mala kierownica,cettralny wylacznik pradu,klatka bespieczenstwa tylna(za niedlugo pelna,rozbudowa max )felgi aluminiowe z bmw 6x13,tarcze hamulcowe z una przod(w krotce hydrauliczny reczny)4 halogeny,wydech michelin z inna koncowka,
Prosze o ocene!!!!!!jakies pytania prosze kierowac na mata04rally@wp.pl lub mateusz_h@buziaczek.pl

Cytat:
2004-09-13 12:39:32, MateuszH pisze:
Przerobki:
...,wydech michelin z inna koncowka,...

chyba chodzi o michael`a ???
a wozik spox

Miałem takie felgi z tyłu. Fajne były, ale za szerokie. To są 4x100? Bo właśnie dlatego sie ich pozbyłem. No i dlatego, że wystawały z 4cm za błotnik. Co do auta wizualnie, całkiem fajna rajdoofka, ale ocenimy jak pokażesz jak to jeździ. Nagraj jakiś klip może?

Jestem na tak. Pozdro

Rajdóweczka pierwsza klasa, podoba mi się bardzo
pozdrawiam

ja rozwniez popiweram przedmowców,maluszek zadbany full wypas