Otwarte drzwi Fiata 11-19 listopada !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Otwarte drzwi Fiata na których można bedzie wygrać fiata pande 4x4 !!

Troszke polubilem fiata. Pare dni temu na Warsaw Motor Show mieli jedna ladna hostesse , glownie dlatego polubilem . A mozna zamiast Pandy wziasc kase?? Nawet polowe? . Nie rozumiem jaki jest sens jeszcze dawac w niej naped na 2 oski

Galus nie znasz sie Wiesz jaki to musi byc czad Panda 4x4
Pewnie bedzie palila 15 w miescie no ale gaz sie zalozy i po sprawie... no i ta cena tez musi byc kosmiczna stawiam na ok 50tys. mniam mniam a jak by ktos nie widzial to kliknijcie TU i zobaczcie co mozna miec za cene seryjnej pandy... no ale ja sie nie znam. Przeciez to stare, psuje sie, oplaty duze no i taki duzy silnik łola boga nie ma to jak nowka z salonu

ehh Gonzo , tfuu Gallus gdzies Ty tam widzial stoisko fiata, ja tam lazilem pare godzin i bylem mocno podrazniony, ze nie bylo zadnej wloszczyzny. Podbudowala mnie slynna juz Kasia, wybory miss i posiedzenie w paru samochodach. Wogole starosc nie radosc juz masz halucynaacje, niedobrze ojjj niedobrze, za malo imprez, dzis powtorka w arkadii jak chcesz mozesz sie wbic na poprawiny
Co do pandy to przyjdzie taki czas ze bedziecie sami chcieli taka kupic Nagrody:
"Budget Car 2004" Top Gear Magazine
"Samochód Roku 2004" (Car of The Year)
"AUTOEUROPA 2004" (U.I.G.A. - listopad 2003)
"AUTOBEST 2004" (Nagroda dziennikarzy z krajów Europy Centralnej i Południowej - grudzień 2003)
"BEST CITY CAR" - Najlepszy samochód miejski (Car Buyers Guide - Przewodnik dla kupujących samochód - Wielka Brytania grudzień 2003)
"BEST CITY CAR" - Najlepszy samochód miejski (What Car? - Wielka Brytania 23 stycznia 2004)
"L'AUTO CHE PREFERISCO" - Auto, które wybieram (kat. City car - Quattroruote - styczeń 2004)
"LA NOVITA' DELL'ANNO" - Nowość Roku (Quattroruote - Specjalna nagroda od redakcji - styczeń 2004)
"AUTO MOTO LIDER" - nagroda przyznana przez czytelników dwutygodnika AUTO MOTO, w kategorii Auto Miejskie (styczeń 2004)
"AUTO SUKCES ROKU" - nagroda przyznana przez czytelników miesięcznika Auto Sukces (luty 2004)
"INDYWIDUALNOŚĆ RYNKU" - nagroda przyznana przez jury II edycji gazety Rynki Zagraniczne (grudzień 2003).

Ja tez lubie Fjata
Bo jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma

AAaaaa tam cicho byc, co w hameryce to moze fiatow nie ma?? Neona sie mu zachcialo, powiedz przynajmniej jak jedziesz to na jaki kolor swiecisz?

Fjata nie widzialem jeszcze A ten neon to spadek po mojej mamie ktora wrocila juz do PL, bo ja bym takiego "czegos" niekupil
Brakuje mi tutaj pomruku mojego rysia

No to ZOOMik nie lam sie tylko przelam sie, kilka dziurek w tlumiku i juz cos niestandardowego jest.

Tuning ala WT ale zawsze cos

Hehe no jak to fiata nie bylo?? No chyba ze to stoisko Dacii , nie kituj fait byl. A co do fotek, to dlugo sie zastanawialem nad wejsciem do tego Humhumera bo mi sie nie podoba w przeciiwenstwie do starszego, ale jakos to przezylem . Co do najlepszego wsiadniecia to M3 Hammana , siedzielem z 20 minut az mnie pani milutko przegonila .

To z przed roku z targow, nie wiem nawet co o tym napisac .

TO byl prototyp, panda 4x4 wyglada prawie jak zwykla: WIECEJ

Wczoraj tez FAP dostal nagrode od premiera, oczywiscie Grzesiu byles na tej imprezce
WIECEJ

Heheh Toudi nie nakrecaj . Jeszcze Ci ktos uwierzy ze ja z domu nie wychodze . Moge nawet wyslac ci fotki z panem Czesiem, cieciem z hali expo . (bez glupich skojazen ).

Nie znasz sie, na fiacie sie nie znasz!!!! Gleba 20!!!!!! W poniedzialek jeszcze kare chlosty wymierze, mysle ze 30 razow wystarczy

Cytat:
2004-11-13 01:26:50, tomeQ_ pisze:
Nie znasz sie, na fiacie sie nie znasz!!!! Gleba 20!!!!!! W poniedzialek jeszcze kare chlosty wymierze, mysle ze 30 razow wystarczy

Hmmm chlosta ... , nie moge sie juz doczekac, grrrr .

"0 to 100 km/h in 20 seconds and reaches a top speed of 145 km/h."

Jasny gwint istna rakieta. Myśle że warta swojej ceny buhaha

Za takie pieniadze szalu nie bedzie, poreszta to jest fiat Ale dojechali nia pod baze wyjsciowa na Mount Everest, ponad 5000m.n.p.m. Sens kupienia takiego samochodu w polsce pomijam, ale jak ktos chcesz to coz, niech ma. W koncu te 3miesiace snieznej zimy moga denerwowac niektorych