Kraków, Olkusz - 4 wrzesień - spot problemy zapłonowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W ciągu kilku ostatnich dni kilkanascie osób z Krakowa , Olkusza i okolic pytało mnie o moduły i problemy zapłonowe. Poniewaz w sobotę 4 wrzesnia wybieram sie do Krakowa przez Olkusz to proponuje spotkanie z zainteresowanymi osobami. Miejsca i czas do uzgodnienia. Proponujcie.
Kontakt :
GG 4048473
kom. 607879940

Wpadajcie, zobaczycie co te cuda robią z iskrą!!

nastąpiła zmiana planów, andy będzie w Krakowie jutro. czy ktoś jest chętny na małą demonstrację mocy?? będzie można zobaczyć m.in prototypowy bezstykowy układ zapłonowy!!

gdzie odbędzie się pokaz?

Miejsce i godzina do uzgodnienia.
Planuje rano odwiedzic znajomy warsztat w Olkuszu gdzie kilka osób chciało pooglądac, a koło południa będe w Krakowie w okolicach stadionu "Wisły" na Reymonta.
Po południu Oś Niepodległości.
Info "na gorąco" po 11:00 na kom. 607879940.

Jak ktoś z Krakowa jest zainteresowany to można sprawdzić na hamownii czy "wzrasta elastyczność i dynamika pracy silnika" jak jest to opisane na stronie .

W takim wypadku bardziej interesował by mnie termin popołudniowy/oś. Niepodległości..

Postaram sie wrzucic tutaj info gdy będe juz w N. Hucie.
"Wzrost elastycznosci i dynamiki pracy silnika" wyczuwa sie od razu bez hamowni a szczególnie w dolnym zakresie obrotów.
Zresztą "program prawde powie"

Okolo 18:00 moge podjechać na byłą Zajezdnie Autobusową w Nowej Hucie przy oś. II pułku.
jestem pod kom. 607879940

Jak ktoś jest zainteresowany pomiarem to proszę o kontakt na gg 1877807. Ja nie mam samochodu więc sam nie przyjadę