Ranking jezdzacych inaczej !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zaczne od wprowadzenia . Dzis jadac okolo 21 na wysokosci pomnika Kwiatkowskiego zostalem wyprzedzony z lewej strony przez szalone Tico. Nic by nie bylo w tym dziwnego gdybym nie jechal lewym pasem dwupasmowki. Gosc niedojze ze siedzial mi na dupie jakies 2km wczesniej, gdzie nie tamowalem ruchu tylko jechalem za innymi to do tego dorzucil wesoly final spychajac kilka aut jadacych z naprzeciwka. Zaczalem za nim gnac zeby pouczyc grzecznie ze tak nie wolno, ale pomyslalem ze nie ma sensu.

I wtedy wlasnie wpadlem na super pomysl . Opisujcie w tym temacie "ciekawe" akcje na drodze wraz z modelem auta i numerami blachy. Pod koniec kazdego miesiaca bedziemy ze scislej czolowki wylaniac debila miesiaca .

P.S. Mam nadzieje ze ujawnienie czyjejs rejestracji nie bedzie naruszeniem prywatnosci, ale bedzie stanowilo nagrode sama w sobie dla glownego bohatera.

1. Taki jeden d........ Szarym Poldkiem KWI Godula Tuning zrobił sobie przy ca 120 km/h trzeci pas na zjeździe w prawo przy elektrowni na hutnik........Leje deszcz na liczniku 80 i tylko fruuuuuuuuuuu....... przeskoczył po prawej - szok poldek....
Moja starsza potem ..... no cóż zawału nie miała ale sie wkurwi........ i musiałem wozic 2 dni do lekarza........
Znacie tego........ d...żentelmena ...... z modlitw...

2. Taksówka Passat chyba niebieski ........ Nie ma wiekszego debila w miescie.......Bluzga przez Cb na innych itp itd....... Zajezdza droge , jeździ na czerwonym......

Czuczu ale tam przeca sa 3 pasy Widac happy owner poldka 2.0 ma takiego stajla, kimonjest dowiedz sie sam
Ten niebieski z taxi wozi sie scorpiem.
Co do jezdzacych inaczej to przedchwila wyprzedzil mnie przy lekko ponad 100km/h naprzeciw alberta typ spod ciemnej gwiazdy w niebieskim corrado, pozniej jeszcze spod swiatel nie chcial odjechac, tylko gadal

Cytat:
2004-08-21 12:42:03, tomeQ_ pisze:
Co do jezdzacych inaczej to przedchwila wyprzedzil mnie przy lekko ponad 100km/h naprzeciw alberta typ spod ciemnej gwiazdy w niebieskim corrado, pozniej jeszcze spod swiatel nie chcial odjechac, tylko gadal

Na ukrainskich rejestracjach co wozi kapuste? Pewnie pytal sie w ktora strone na kaukaz

No ale zeby nie robic OT, to raz wkurzyl mnie koles z Suzuki Swifta. Nie lubie cwaniactwa...

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2004-08-21 12:52:30 ]

Tomeq juz wiem kim jest owner .........
Dlatego pisze de....żentelmen

Hej czuczu a pamietasz czerwonego poldka 2.0. No to teraz smigam sobie tym KWI.... a ze bylo zielone to pojechalem co bede zwalnial ale ze od razu d.... ?

Hehe a ze o mnie nikt jeszcze nie wspomnial to jestem mile zaskoczony A dla pana Lychy to normalka chleb powszedni.Niech ma

Lycha no spoko .........
Ale: Padałdeszcz - mocno ........
Slisko było jak h............
A tu nagle coś takiego - pocieszajaceze koles którego chciałem wyprzedzić tez zbaraniał ...................

Pocieszajace że starsza odtego czasu jeździ z tyłu i mam spokój !!!!

OD dzis zaliczam patrol niebieskich do jezdzacych inaczej. Jade sobie dzis po Jaroslawiu, ladna pogoda, kwiatuszki i wogole nirvana. Przejscie dla pieszych, potulnie sobie staje i widze babunie z takimi podporkami z przodu jak na filmach. Mysle sobie ze bede z pol godziny patrzyl na nudne przejscie babci przez pasy a tutaj niespodzianka: Jakis stary, zdezelowany poldek szatanski mnie wyprzedza, bez sygnalu, bez czegokolwiek... Nawet nie zdazylem zapisac ich numerow bo obserwowalem jak babcia wykrecila fikolka . Skoro ten wesoly patrolik na czerwonym wyprzedzal mnie przed pasami przy jednym pasie ruchu po obu stronach to ja z takich panow rezygnuje , a i z kas chorych tez, bo jak sie okazalo sa bardziej chore niz ludzie w szpitalach . A jak .

Ja znam takiego jednego co ma bure BMW 324TD Zawsze gdy chce go wyprzedzic to dodaje gazu. Strasznie mnie to wkur&%@#
tepic geja

Ja dodam Najnowsze BMW 5 (ciemne), którym jeżdzi ktoś z mafi ojca dyrektora rydzyka, i na skrzyzowaniu sprzedał mi fucka RST K... tępić księndzulka

[ wiadomość edytowana przez: marreq dnia 2004-08-26 10:56:03 ]

Cytat:
2004-08-26 10:49:21, marreq pisze:
Ja dodam Najnowsze BMW 5 (ciemne), którym jeżdzi ktoś z mafi ojca dyrektora rydzyka, i na skrzyzowaniu sprzedał mi fucka RST K... tępić księndzulka

No ladnie, ja jeszcze nie widzialem zeby mi ktory palucha pokazywal, ale trzeba przyznac ze niktorzy z nich jezdza inaczej.

P.S. Dzis wyskoczylem z autka po gazete , moze kilkadziesiat metrow, szybko wracam bo sie spieszylem, a tutaj juz zolto-czarne szachownice mi konczy mandat wystawiac. Nie wiem czy oni gdzies sie kamufluja czy jak. Takze nagroda za wystawiajacych mandat "inaczej" , uwazajcie , bo sa szybcy

[quote]
2004-08-26 10:49:21, marreq pisze:

[ wiadomość edytowana przez: marreq dnia 2004-08-26 10:56:03 ]
[/quowlasnie ja tez bylem wtedy z marrqiem i sobie pwoiedzalem ze jak go spotkam do naucze go to co znaczy byc tolerancyjnym BMW na liste samochodw straconych !!!!!AVE

Cytat:
2004-08-21 12:49:31, zoom pisze:
Cytat:
2004-08-21 12:42:03, tomeQ_ pisze:

Na ukrainskich rejestracjach co wozi kapuste? Pewnie pytal sie w ktora strone na kaukaz

No ale zeby nie robic OT, to raz wkurzyl mnie koles z Suzuki Swifta. Nie lubie cwaniactwa...

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2004-08-21 12:52:30 ]

przepraszam zoom czyzby chodzilo ci o mojego swifta???

Cytat:
2004-09-09 18:28:45, WoPin pisze:

Tak, raz mialem taka akce z Toba ze pod pewnym blokiem mowiles ze tam gdzie ja stałem jest Twoje miejsce i musze odjechać... Dla mnie to było śmieszne No ale cóż. Podpisane nie było, a jak było to przepraszam.

Cytat:
2004-09-09 20:58:25, zoom pisze:
...Tak, raz mialem taka akce z Toba ze pod pewnym blokiem mowiles ze tam gdzie ja stałem jest Twoje miejsce i musze odjechać... Dla mnie to było śmieszne No ale cóż. Podpisane nie było, a jak było to przepraszam.

ZooM jestem z Toba hehe jak cale KTSW, takie akcje kategorycznie potepiamy hehehehehe

Cytat:
Tak, raz mialem taka akce z Toba ze pod pewnym blokiem mowiles ze tam gdzie ja stałem jest Twoje miejsce i musze odjechać... Dla mnie to było śmieszne No ale cóż. Podpisane nie było, a jak było to przepraszam.

Wopin nie wiedzialem ze jestes taki maczo

Cytat:
Cytat:

nie ma czegos takiego jak moje miejsce dopuki ktos sobie nie wykupi placu to nie jest jego smiesza mnie ludzie co sobie rejestracje na parkingu napisza i juz jego

Cytat:
2004-09-09 23:59:03, Pingu pisze:
Cytat:
Cytat:

nie ma czegos takiego jak moje miejsce dopuki ktos sobie nie wykupi placu to nie jest jego smiesza mnie ludzie co sobie rejestracje na parkingu napisza i juz jego

Hhahahahaaa ok kolego
tylko tak po
1-ja nimz zadko jezdze
2-nie jestem jego wlasniecielm
3-sprawdz sobie fote czy napewno ja wtedy w nim jechalem
4-dzeiki za obore
a jeszcze jak bys mogl mi pwoeidziec gdzie to bylo

[ wiadomość edytowana przez: Wopin dnia 2004-09-10 15:58:08 ]

hehehe jestem na liscie do odstrzalu szkoda ale naprawde moze to byl brat lub ktos inny ja nigdy niczegotakiego bym nie powiedzlal nikomu a rafka ty sie zamkinj bo zobaczysz co Ci zrobie.....