| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
phoenix VW Golf II 1.8GT Kudowa Zdrój | 2004-09-10 11:23:47
TUTAJ możesz zobaczyć jak wyglądają emulatory.
Każdy na pewno nie. Musi wiedzieć co i jak w instalacjach gazowych.
Podpiąć do komputera diagnostycznego.
Poradzi o ile mają jakieś pojęcie o elektryce i elektronice samochodowej. Z tym że jeśli robić odcięcie zasilania do komputera to nie ma sensu montować emulatora wtryskiwaczy. Jest też możliwość że zamontujesz emulator wtryskiwaczy a tu nadal będzie się zalewał na benzynie a fachowiec tak jak u mnie rozłoży ręce i powie "no to nie wiem". |
Danek Audi 80 B4 2.0 + LPG Ostrołęka | 2004-09-10 12:03:18 Phoenix
Tak na marginesie to Ty chyba Masz całkiem niedaleko do warsztatu Cromy (Jastrzębie Zdrój), może byś się do Niego przeturlał |
phoenix VW Golf II 1.8GT Kudowa Zdrój | 2004-09-10 12:52:10 Bardzo chętnie ale... nawigator pokazał 250km i 3 godziny kazdy no i nie wiem czy Croma chciał by się za to wziąść |
Danek Audi 80 B4 2.0 + LPG Ostrołęka | 2004-09-10 13:01:11 No faktycznie trochę sporo |
carinus LPG User Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2004-09-11 15:09:02 Jezeli zalozy sie komputer gazowy to sonda bedzie wysylac prawidlowe poziomy napiec i komp ECU nie wykryje zadnego błedu.Dodatkowo trzeba odciac wtryski emulatorem bo to tez bedzie wykryte przez ECU jako defekt.Jesli nie chcesz komputerka do gazu to zalozyc dobry emylator wtryskow i sondy,i tez powinno byc wszystko dobrze.Ludzie,codow nie ma,jak jest wszystko dobrze podlaczone to powinno grac (jesli jest wszystko zalozone). |
carinus LPG User Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2004-09-12 11:06:18 Warto pojechac do innego gazownika aby rozeznac sie w ewentualnych popelnionych bledach zrobionych przez poprzednich gazownikow.W miom rejonie znajomy gazownik cieszy sie ze ma w okolicy parciarzy bo ma co robic przez caly czas.Oprocz montarzu nowych instalek zawsze poprawia cos po innych i taki zadowolony klient juz u niego zostaje. |