Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-09-02 12:44:31 w cairnie ![]() ![]() moze w corollce jest tak samo. pamietam ze kiedys ogaldalem fotki kogos z forum... i byl krok po kroku przedstawiony demontaz srodkowej konsoli. poszukaj na forum - moze gdzies to znajdziesz. |
![]() little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-09-02 15:28:59 |
pelnygaz Primera + Corollka Katowice | 2004-09-09 08:02:14 dzięki dobry człowieku, uchroniłeś liftbacka przed moimi niezgrabnymi łapskami, Toyota Motor Ci tego nie przebaczy ![]() jednak to zdanie trochę mnie podłamało : 'zwykle siedzi na zatrzaskach w półkieszeni właśnie i coś mi się wydaje że może się okazać, że aby zdemontować konsolę musisz wpierw wyjąć radio' to co mam w końcu zrobić jak ono jest zatrzaśniętę ? mogę sobie tylko panel zdjąć ![]() |
![]() Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2004-09-09 08:42:51
![]()
Tutaj trochę ciężko mi powiedzieć bo jak pisałem nie mam u siebie radia nijak zamocowanego. Wyjmowałem ostatnio radio z Puga 205 no i tam była półkieszeń - taka metalowa ramka przymocowana do konsoli (w środku) - a w nią wciśnięte było radio. W radiu są zatrzaski które po wsunięciu go w półkieszeń zaskakują. Kiedyś słyszałem, że są specjalne blaszki które się wsadza i to radio wychodzi ale dokładnie niestety nie wiem jak to wygląda... Sam jestem ciekawy jak masz to radio przymocowane u siebie bo w swojej "radiodziurze" nie widzialem niczego do czego półkieszeń mógłbym przyczepić :/ Wydaje mi się że powinieneś popróbować czy radio trzyma konsolę czy nie. |
pelnygaz Primera + Corollka Katowice | 2004-09-09 09:01:53 radio jest osadzone w ramce, nie wiem czy ona jest jakoś przymocowana czy tylko blaszki wygiętę, to rm z panelem i siedzi sztywno jak wmurowany, o wkładaniu blaszek i odblokowaniu myślałem ale tam nie ma miejsca żeby coś wetknąć,
dobra dzisiaj po robocie, uzbrojony w śrubokręt, majzel i Twoje zdjęcia biorę się do walki ![]() |
![]() Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2004-09-09 12:58:24
U siebie własnie nie widziałem miejsca na zamocowanie tej półkieszeni/ramki... w pugu były specjalne otwory w desce właśnie do zaginania blaszek a tu... nie mam pojęcia gdzie to się zaczepia.
A moze da się ściągnąć plastikową, ozdobną ramkę z radia i wtedy coś tam włożysz? |