126elx pomocy niechce isć :/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
potrzebuje waszej pomocy , dzisiaj wracałem z wiochy i sie zakopałem naprzemiennie wsteczy i 1 próbowałem wyjechać po 5 min wyjechałem ale maluch zupełnie stracił chęci do jazdy na jedynce ledwo jedzie tak samo na 2 i 3 i do 60km/h więcej nieda rady , wracając do domu zatrzymywałem się z 4 razy bo tłumik sie rozgrzał do czerwonego i pytanie do was co pierydkło

PIerwszy raz o czymś takim słyszę Może ztyrałeś łożysko w skrzyni i silnik nie ma siły nią kręcić (ale to na kadym biegu by był problem ?? )
A może go przygrzałeś poprostu tym mieleniem w miejscu i podziękował za współpracę.

aż tak duzo obrotów niedostał , tylko niewiem dalej czemu sam tłumik robi sie czerwony w połowie

Cytat:
2005-01-26 21:29:35, Proiss pisze:
aż tak duzo obrotów niedostał , tylko niewiem dalej czemu sam tłumik robi sie czerwony w połowie

może zapchałeś tym błockiem wydech??

tera dowaliłem .. spadł przewód i chodził na jednym cylindrze niewiem jak tego mogłem niezauważyć

a tłumik rozgrzany do czerwoności!! to chyba teraz zauważyłeś że zardzewiał

Jak maluszek traci na "mocy" to pierwsze co robić to zawsze sprawdzić kable na świecach, dużo razy mi się tak działo, same spadają czy ki chuj...