Tak jak w temacie...mam zamiar kupic BMW 735 z 1992 roku. Na co zwrocic uwage? Prosilbym tez o opinie uzytkownikow tego modelu ile pali itp.. Z góry dzieki za odpowiedz!!!!!!
Nikt Ci nie może odpowiedzieć wszyscy naprawiają swoje 7.
A tak serio 7 to jeden z fajniejszych samochodów jakie miałem. Jest bardzo wygodna, bezpieczna i ma "duszę". Nie jest oszczędna to ponad dwie tony żelaza, które trzeba rozpędzić, musisz przygotować sie na 15 - 17 litrów na trasie i do 20-25 w mieście. jak Ci ktoś będzie wmawiał, że pali 10 to raczej nigdy takim samochodem nie jeżdził. Jeżeli masz rzędową 6 na 12 wentylach to jest dość prosta do zagazowania i wtedy jest taniej.
Unikaj samochodu po większym dzwonie, podłużnice żyją wtedy własnym życiem i nie jest to ani miłe ani bezpieczne. Najlepiej jakbyś wybierał taki samochód z kimś kto sie trochę zna na BMW. Spokojnie pojeź sobie na szarpaki do sprawdzenia zawieszenia to unikniesz sporych kosztów. W tej chwili jest duży wybór tych samochodów, więc sie nie napalaj. Jak znajdziesz coś fajnego to warto nawet zapłacić trochę więcej i cieszyć sie z jazdy a nie powiększać debet w banku. Nie wiem co Cię jeszcze interesuje, w razie czego pytaj
Pozdrowienia
piotreq