MotoNews.pl
1 SOSNOWIEC,Katowice - potrzebny fachman! (140149/27) - PT

SOSNOWIEC,Katowice - potrzebny fachman!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebny fachowiec z Sosnowca lub okolicy . do zrobienia :
wymiana przewodu paliwowego (odcinek zbiornik - filtr) oraz filrta paliwa w Kombi GSI. Nie potrzebne fakturki itp. Jak ktos ma ochotę zarobić zapraszam gg 3496359 tel /sms 691782176

dalej aktualne...naprawdę nie zagląda tu żaden mechanik -amator z mojej okolicy? GG zawsze ukryte,ale aktywne 3496259

zapytaj Bladego lub Mara z F&F

Napisz do Mar125, CarvMachine, Pomarańcza, Blady z The Fiat & The Furious (specjalnie cała nazwa, bo ludzie nie czają jak się napisze F&F). Któryś z nich pewnie się podejmie.

Siema. Prośba.
Potrzebuję osoby w Katowicach. Jutro w kilku miejscach bedą rozdawane bezpłatne wejściówki na koncert. Dają po 2 na osobe. Potrzebuję 2 sztuk.
Cyt:
"Świętokrzyska Golgota
kompozytor i dyrygent: Piotr Rubik
Wstęp za okazaniem bezpłatnej wejściówki, którą można odebrać od 27.03. br. w następujących miejscach:

* Instytucja Kultury "Estrada Śląska", ul. Kościuszki 88, Katowice od godz.9 do 15 tel.251 93 38
i w następujących kościołach:
* Archikatedra Chrystusa Króla, ul. Plebiscytowa 49a - Katowice-Centrum,
* Parafia Podwyższenia Krzyża Św. i Św. Herberta, ul. Barlickiego 2 - Os. Witosa,
* Parafia Trójcy Przenajświętszej, ul. Boya-Żeleńskiego 34 - Kostuchna,
* Parafia Św. Rodziny i Św. Maksymiliana Kolbe, ul. Kossak-Szczuckiej 24 - Brynów,
* Parafia Św. Szczepana, ul. Markiefki 89 - Bogucice,
* Parafia Św. Anny, Pl. Wyzwolenia 21 - Janów,
* Parafia Matki Boskiej Piekarskiej, ul. Ułańska 13 - Os. 1000-lecia"

Byłbym wdzięczny jakby ktos mógł tam podskoczyć i załatwić sprawę. Kontakt do mnie - 506 702 151 Wdzięczność gwarantowana
Pzdr. OLO

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

I jak tam słychac cos w temacie?