Poprosze o opinie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam moge kupic fele 15" ATS z oponami 205/55/R15 oponki sa juz w nienajlepszym stanie ale jeszcze mozna troche na nich pojezdzic fele sa chromowane a najlepiej zobaczcie ta fotki cena tych alusow komplet + opony za 550 zl moze da rade sie potargowac http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30604365[addsig]

Szczerze powiem, że mi się bardzo podobają
Sam myślę o pochromowaniu swoich.

Jest problem, bo aukcja jest niedostępna.

Cytat:
2004-09-07 22:54:14, Bolls_no1 pisze:
Jest problem, bo aukcja jest niedostępna.

usuń napis "[ addsig ]" i aukcja będzie dostępna

A tak, faktycznie, nie zauważyłem, ze link jest zwalony. Co do felg to zawsze lubilem chromowane lub polerowane aluminium, efekt może być piorunijący, zwłaszcza przy ciemnym lakierze. Ale to rzecz gustu. Tylko czy aluminium się chromuje ? przecież aluminium się utlenia i po jakims czasie chrom płatami będzie odłaził.

Czesc...calkiem ladne fele ...ale zanim bedziesz licytowac zapytaj goscia o ET felg i popros o zdjecie drugiej stronu felgi zeby byla widoczna plaszczyzna przylegajaca do piasty...musza byc widoczne wyzlobienia na sruby ktore wystaja z piast w poniaczu, jak tego nie bedzie nie zamontujesz felgi ....i rozmiar opon jest troche za duzy(jezeli chodzi o Pony) do felg 7x15 mozesz zalozyc opony 185/55, 195/50, 215/45...takie opony zapewnia odpowiednia srednice kola, licznik nie bedzie przeklamywac i nie stracisz duzo na osiagach
pozdro600

Tak Aluminium sie utlenia ale sa specjalne podklady i preparaty zapobiegajace znacznemu utlenianiu i powstawaniu babli pod powloka lakieru chrom. Zreszta jest to dosc popularne.

Z drugiej strony trzeba sie liczyc ze jesli nie byly fabryczne chromowane to moze sie zdarzyc ze zacznie to odlazic.

Juz chyba lepiej kupic Felgi WYPOLEROWANE. Efekt podobny

Cytat:
2004-09-08 15:00:38, paq pisze:
Tak Aluminium sie utlenia ale sa specjalne podklady i preparaty zapobiegajace znacznemu utlenianiu i powstawaniu babli pod powloka lakieru chrom. Zreszta jest to dosc popularne.
Z drugiej strony trzeba sie liczyc ze jesli nie byly fabryczne chromowane to moze sie zdarzyc ze zacznie to odlazic.
Juz chyba lepiej kupic Felgi WYPOLEROWANE. Efekt podobny

Może źle się wyraziłem ale właśnie to miałem na myśli, że fabryczne chromowanie jest dużo trwalsze i co najważniejsze powłoka jest jednolita i gładka a wykonanie małych warsztatów czasami pozostawia wiele do życzenia.