Kto chce 40,- zł ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oddam w dobre ręce 40,- zł w białej kopercie za ok. 120 min. rozmowy 6-ciu osobom które czytają "Auto-Świat". rozmowa w poniedziałek 20.09. z osobami od 20-39 lat. o godz. 17,00 lub 19,00. w Warszawie. Zainteresowani proszeni dziś o kontakt na priv.

No to chyba masz problem bo teraz to wszyscy MOTOR zdaje się czytają Złocisz i czytasz I samochody są na polskich blachach

wlasnie, motor za 1zł rozwalil wszytkie pisma na łopatki, a autoswiat nic ciekawego, i zerzniete z niemiec

czytaliscie test alkoholowy w najnowszym motorze???? dali dwom kolesiom po pol litra, jeden nie umial uruchomic auta a jak odpalil to wlechal tylem w opony... padlem ze smiechu

No teraz MOTOR to przebój

"ciekawy" ten pomysl haha
moze auto-shit sie niesprzedaja tak jak dawniej i ankieta potrzebna

No ja bym sie skusił, wstyd sie przyznać, ale mam chyba ze dobre 100 do 150 numerów Auto Świata, ale chyba zbyt daleko odemnie.

Cytat:
2004-09-16 19:52:49, LORD_VADER pisze:
"ciekawy" ten pomysl haha
moze auto-shit sie niesprzedaja tak jak dawniej i ankieta potrzebna

Możliwe

MOTOR (Ale jaja)
W tym teście alkocholowym najleprzy bajer jest w konkurencji 3ciej (slalom). Zobaczcie na czas zawodnika 1 na trzeźwo i po 50tce Dobry jest po 50tce robi leprze czasy. Pewnie jest zawodowcem

Cytat:
2004-09-16 21:00:47, poldek007 pisze:
MOTOR (Ale jaja)
W tym teście alkocholowym najleprzy bajer jest w konkurencji 3ciej (slalom). Zobaczcie na czas zawodnika 1 na trzeźwo i po 50tce Dobry jest po 50tce robi leprze czasy. Pewnie jest zawodowcem

nie ma w tym nic dziwnego jest udowodnilne że mała ilość alkoholu działa pozytywnie na człowieka zwiąksza się jego koncentracja. Niestety na każdego działa to nieco inaczej w związku z tym nie można dozwolić pewnej dopuszczelnej granicy bo mogło by się to skończyć źle.

[ wiadomość edytowana przez: Robi200 dnia 2004-09-16 21:50:29 ]

Kiedyś poszedłem na taką akcję w kwestii Snickersa, na ulicę Moliera w Wawie. Miałem takiego farta, że wybrali nie mnie, tylko innego kolesia i dostałem z miejsca 30 albo 40zł (nie pamiętam już dokładnie)
Nie ma to jak szybki hajs na boku

Ps.Jeśli chcą płacić za takie głupoty, to czemu nie iść...Zwłaszcza jak się człowiek nudzi.

Cytat:
2004-09-17 01:12:56, Makaveli pisze:
Kiedyś poszedłem na taką akcję w kwestii Snickersa, na ulicę Moliera w Wawie. Miałem takiego farta, że wybrali nie mnie, tylko innego kolesia i dostałem z miejsca 30 albo 40zł (nie pamiętam już dokładnie)

Ps.Jeśli chcą płacić za takie głupoty, to czemu nie iść...Zwłaszcza jak się człowiek nudzi.

Wczoraj pogadałem przy kawie z miłą dziewczyną przez 55 min. (rozmowa była o piwie) i na koniec dostałem za to 60,00 zł. Jeśli jesteś u nich w bazie danych to zapraszają bezpośrednio i więcej płacą. Szkoda że co ok. 6 m-cy.

Cytat:
2004-09-17 08:53:40, JerryP pisze:
Cytat:
2004-09-17 01:12:56, Makaveli pisze:

Wczoraj pogadałem przy kawie z miłą dziewczyną przez 55 min. (rozmowa była o piwie) i na koniec dostałem za to 60,00 zł. Jeśli jesteś u nich w bazie danych to zapraszają bezpośrednio i więcej płacą. Szkoda że co ok. 6 m-cy.

Ty nam tutaj nie ściemniaj o piwie i 60zł, tylko gadaj co było potem
Ps.Jak Cie zaprosi za 6-m-cy to jeszcze nie problem, gorzej jak po 9-ciu

Żartuję oczywiście

Sam przyznaj czy nie jest to fajna forsa gdy jedna dziewczyna z tobą rozmawia druga podaje kawkę i przekąski na na koniec jeszcze Ci za to płacą? Taka chwila relaksu nie musi być związana z tym co sugerujesz - i tak jest przyjemnie. Inne sprawy są nie wskazane bo rozmowa jest nagrywana.

Ale kiedyś w końcu wyłączy ten dyktafon

Wtedy mówi: dziękuję Panu proszę się udać do kasy i następny pan proszę. . Jedyne co możesz zrobić to przygotować liścik z propozycją i kontaktem i ew. podać gdy Ci wpadnie w oko, moim zdaniem naprawdę warto .

Cytat:
2004-09-17 17:47:11, JerryP pisze:
Wtedy mówi: dziękuję Panu proszę się udać do kasy i następny pan proszę. . Jedyne co możesz zrobić to przygotować liścik z propozycją i kontaktem i ew. podać gdy Ci wpadnie w oko, moim zdaniem naprawdę warto .

Iść czy podać karteczke

jak nie pójdziesz sam to prześlij mi karteczkę a ja ją przakażę tej starej babci co za cerbera tam służy ale byś miał randkę