MotoNews.pl

Skasowałem Nexie....własnym ciałem:(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak Panie i Panowie, dzisiaj przytrafił mi sie przykry wypadek...przykry dla kierowcy (ja byłem pieszym). Szedłem sobie na autobus do pracy, troche mi sie spieszyło, wyskoczyłem zza auta na parkingu i.....pisk zauwazyłem tylko srebrną Nexie pedząca prosto we mnie, zdązyłem sie obrócic plecami i podskoczyc....wylądowałem na masce na plecach, naszczescie wypchany plecak zamortyzował uderzenie. Potłukłem tylko sobie łokiec i potargałem spodnie o tablice rejestracyjną. Nic poza tym zadnego zdraniecia. Kierowca człek w wieku ok 50 lat spanikował...wyskoczył z auta i zaczoł wrzeszczec co mnei bardzo wkurzyło bo sie nie mógł opanowac musiałem podniesc głos dopiero sie uspokoił Po ogledzinach mojego cieła winowajca zaproponował, że zawiezie mnie na pogotowie bo niechce miec problemów. Po ogledzinach przez fachowcóf naszych "kowali" wyszło ze ...nic mi nie jest i zostałem odwieziony pogniecioną Nexią do pracy. W niedziele mam zgłosic sie do goscia po kase za spodnie i zadoscuczynienie, oczywiscie dał mi to na pismie (frajer-naciągnołem go niezle )
Naszczescie wszystko dobrze sie skonczylo jak dla mnie , bo koels bedzie musiał wymienic maske i atrape chłodnicy

UWAŻAJCIE NA PARKINGACH OSIEDLOWYCH!!! IDIOTÓW NIE BRAKUJE!!!!

[ wiadomość edytowana przez: Czarek_Rej dnia 2004-08-20 18:30:53 ]

Czarek nic nie chcę mówic ,ale jak wyskoczyłeś z za auta, to jest w tym również Twoja wina - to się nazywa wtargniecie pod pędzący samochód.

JACO rozumiem cie...byłoby tak gdybym wszedł na normalnej ulicy, ale to było w strefie osiedlowej gdzie piesi maja pierszenstwo i obowiązuje ograniczenie predkosci do 20 km/h a koles jechał nieco szybciej naszczescie na tyle powoli ze mnie nie zabił

Faktycznie w strefie osiedlowej pieszy ma absolutne pierszeństwo.
Tak czy siak, to trzeba uważać, bo moze być wina kierowcy, ale to my stracimy zdrowie (w najlepszym przypadku).

Oj Czarek, CZarek,,,,,mia łes więcej szczęścia niż rozumu(bez urazy),,, dobrze, że skończyło się tylko na takich ogólnych odrapaniach. Jednak mimo tego, że jest to osiedlowa droga czy tez nie nas pieszych i kierowców obowiązuje pewne środki ostrożności
Pozdrawiam

Biedne spodnie

Dobrze ze nic powaznego Ci sie nie stalo

[ wiadomość edytowana przez: Mihty dnia 2004-08-21 08:14:38 ]

Witam!! własnie wstałem z łóżka i ....... qwaaaaaaaaaaaaa wszystko mnie boli ide na masarz do jakiejs pieknej kobitki moze przejdzie

Powiało grozą z tym masażem

Cytat:
2004-08-21 08:26:38, Czarek_Rej pisze:
Witam!! własnie wstałem z łóżka i ....... qwaaaaaaaaaaaaa wszystko mnie boli ide na masarz do jakiejs pieknej kobitki moze przejdzie

a ile chce za masażyk???
W żopu i paszczu też bierze???
Jakby co mam dobrego dermatologa

Cytat:
2004-08-21 17:01:03, -JACO- pisze:

a ile chce za masażyk???
W żopu i paszczu też bierze???
Jakby co mam dobrego dermatologa

Co to sie Jaco musial kiedys nacierpiec

Cytat:
2004-08-20 18:30:14, Czarek_Rej pisze:

UWAŻAJCIE NA PARKINGACH OSIEDLOWYCH!!! IDIOTÓW NIE BRAKUJE!!!!

[ wiadomość edytowana przez: Czarek_Rej dnia 2004-08-20 18:30:53 ]

Jutro też zrobię małego slam'a komuś na maskę na drodze osiedlowej i dorobię sobie drugą pensję - dobry pomysł....
Sąsiedzi - uważajcie - Dee Jay nadciąga

Cytat:
2004-08-22 23:26:31, DeeJay pisze:
Jutro też zrobię małego slam'a komuś na maskę na drodze osiedlowej i dorobię sobie drugą pensję

Jak będziesz widział jadące po osiedlu, podczas słonecznej pogody w włączonymi wycieraczkami espero, tobędę ja. A wycieraczki po to, bo ciężko się zakrzepniętą krew z szyb wyciera - mazy zostają.

Cytat:
ciężko się zakrzepniętą krew z szyb wyciera - mazy zostają.

Doświadczony ?