Zmieniłme zdjecia mojego cara wswoim profilu sami zczajcie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
włanie zmieniłme zdjecia w moim rofilu i mozna zobaczyc jak aktualnie mój car wygąda

brzydkie podkładki
na zime zakladasz aby odsniezac okrutnie to wyglada wiem ze moze sie czepiam ale sa BRZYDKIE

Rozumiem gdyby tył i progi sie komponowały.......
Ale sie nei komponuja....... Nie pasuje ci to serio - oddaj jak mozesz ;p

Mam nadzieje ,ze teraz pojedziesz 110 na II biegu (bez obciazania silnika). Na ostatnim streecie bylo 105 wiec teraz moze bedzie lepiej

i na tamtym streecie mogłem go ciągnąć do 115 km/h kornel ale poco jak juz i tak wygrywałem wiec nie potrzebne mi było przecigać pozdro

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2004-09-04 12:42:53 ]

No i co sie czepiacie fotek mi tam sie podobają !!!!!!! w ogule ten ford jest zaje***y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam całe K.T.S.W

dzięki REIPER że to to doceniasz jestes spox pozdorO!!!!!!!!!! .Widzocznie nie wszyscy to doceniaja a co do dyfuzorów to sie zgadzam ze hujowo wygladaja troche ale juz je sciągnołem. Ale reszta cara jest chyba w porzo......ZRESZTĄ SAM KURWA NIE WIEM O CO IM BIEGA ???????????MOZE KTOŚMI WRESZCIE OBJAWI TĄ TAJEMNICE ??????????

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2004-09-05 14:24:36 ]

Majer, nie przejmuj sie tym ze tam komus sie cos nie podoba. Auto ma sie podobac przedewszystkim Tobie. Kazdy ma inny gust i stad takie komentarze... Pozdrawiam.

dzieiki ZOOM że mnie potrzymujesz na duchu i masz racje zgadzam sie z tabą widocznie niktórzy maja .........ale ja juz sie tym nie przejmuje Pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autko wygladowo wporzadku naprawde. Jesli juz nie masz dyfuzorow to jest ok bo tylko one mi tu jakos nie graly.

wielkie dzieki adaś twój korek tez zajeb.... wyglada a przedewszystkim spoko wymiata!!!!! POzdoro

Wszystko wyglada spoko ale wedlug mnie trzy rzeczy szpeca autko; dyfuzory, naklejka na wlew paliwa, oznaczenia na tylnej klapie. No to chyba tyle

jesli chodzi o naklejki na wlew paliwa to raczej nie zdejme a na innymi zeczami to sie jeszcze zastanowie

Majer nie sciagaj naklejki bo zosatne sam heheh ale auto jest spoko nie jeden by chcial miec takiego escorcika mo wie tak bo widzialem go osobiscie i bardzo sie przyjzalem nawet w nim siedzialem hehe to tobie ma sie podobac mnie tez niektorzy krytykowali co do niektorych sie zgdzidilzem ale przyniektorych zostalem pozdro jednym slowem bez gadania niezla bryka jest i tak trzymaj a jeszcze lepsza bedzie jak mi dasz wygrac ale ja cos szykuje juz z silniczkiem takim jak ty

ty tez masz eskorcitka wypasionego brdzo mi sie podoba jest wpgóle cool a co do streeta no to ci dam wygrac ale ajk zmeinisz silnika na taki jak ja mam to raczej nie dam sie pozdro !!!!!!!!!!!!!!

a ja zamiesciłem zdjęcia mojego cara co myslicie o tym

zdjecia są wyjebiste tak jak twój car mówie szczerze tylko to zdje cie z tyłu mogłes zrobic troche inaczej bo jest słoabo ośwetlony tył twojej furki ale pozatym jest wszystko w porzo pozdrawim

croma wogule twoj samochód jest zarabisty pod wzgledem jazdy i przyspieszenia tylko jeden mankament jest ale to tylko jeden
chodzi o ten bad look fajnie wyglada croma z bad lookiem ale nie tym cio masz obecnie to podchodiz pod wiejski wiec tylko to ale ogólnie car zarabisty

no to jest do pierwsza rzecz poprawienia tylko problem jest znalesc cos takiego

croma jest swietna i to jej wyposazenie jak teraz w exclusiv carach skorka i takie tam. A najlepesze sa lusterka elektrycznie skladane zeby mniejszy opor byl

No i gdzies ci logo trzeba wcisnac