Lancia Rafała

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ja musze przyznać kurde z przyjemnością że najpięknejsze autko jakie widziałęm w naszym klubie to jest Lancia Rafała jest pięknie zrobiona sopjery i system audio naprawde auto jest przepiękne

Jest robiona z gustem to fakt.....
Ale sprawa najładniejszego to sprawa dyskusyjna rózni ludziem lubią rózne rzeczy !!!!

Ale podoba mi sie bardzo !!

A mozna prosic o jakies fotexy ?
Bylo za ciemno zeby sie jej przyjrzec...

właśnie Rafał jak masz jekieś fotexy to zapodaj na forum chętnie go oglądne !! bałdzo mi sie podoba

ja tez bym z checia chcial zobaczyc foteczki

Jestem z niego naprawde dumny to wkoncu tuning na najwyzszym poziomie a autk z zewantrz zrobione pieknie. Az mnie zatkalo. Jest to nie tylko najladniejsze tuningowo auto w klubie ale juz jedno z ladniejszych tuningowo w polsce. Cudo i prosimy foty

nio racja samochód zarabiscie zrobiony a ja mam dwie fotki z wczoraj z zewnatrz i dwie sprzetu wiec jak czu zapoda fotki to bedzie mozna poogladac troszke
gratulacje rafale za zrobienie samochodu bardzo fajny

Co z was za klubowicze???? Odkad wyjechalem to widzialem zaledwie pare fotek, a z tego co czytam na forum tu sie cos dzialo tam sie cos dzialo, ale fotek nie ma.A teraz jak np chcialbym zobaczyc auto Rafala to tez ani jednej fotki nie ma.Poprawci sie chlopaki.Pstrykajcie fotki i kreccie filmiki, przeciez macie teraz cyfrowki wiec na kliszach nie tracicie, a tak to zawsze cos zostanie na "pamiatke" a dla takich jak ja to jedyna okazja zeby zobaczyc co sie dzieje w KTSW.

A bo zachciało Ci sie... bulgoczących maszyn A scierka tęskni...

Cytat:
2004-09-06 17:52:43, zoom pisze:
A bo zachciało Ci sie... bulgoczących maszyn A scierka tęskni...

Oj dobra... pozyjemy zobaczymy

A tam teskni 2 kobiety 2 dzieci zlodami - ajajaja szykuje sie pranie tapicerki ......

A kto mówi że fotek nie ma ????

Cytat:
2004-09-06 19:02:07, CZUCZU pisze:
...
A kto mówi że fotek nie ma ????

Ja nie to ze nie ma tylko ze jest naprawde ich znikoma ilosc a lanci to wogole fotek nie ma ;/

EE to kasuje te 5 z dysku
Jak bede miałchwile- a padaqm bo spałem 2 godz dzisiaj to wgram je .....

przyznaje autko jest zrobione super dosłownie rewelacja jednak chłopak sie bardzo satarał i mu to wyszło w 100% .Rafał gratulacje !!!!!!!!!!Przy najmniej jak przystało na członka klubu godnie nas reperezetujesz pozdro!!!!!!!!!

Zaarz godnie - naklejki nie ma ...... klubowej
Fotki za chwile będą !!!

Czekam z niecierpliowscia

Tu był komenatrz że auto jest super.
Za nastepny taki będzie niemiła sytuacja !!!! CZUCZU

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-09-06 20:41:34 ]
[ powód edycji: napisałem - CZUCZU ]

widzialem wczoraj to auto na real i jest super bravo dla wlasciciela nie ma zadnych minusow same plusy w nim widac dla mnie bomba

ja pitole to to ......... to ......to jest lancia rafala ?????? ta co miala te takie biale pasy przez cale autko ?? to to jest to samo ? czy to jest inne autko bo ja juz teraz nie wienm

tak to jest ta sama lancia!! widzisz tomek nie jesteś na bierząco !!