Znowu Wt i auta od nas..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Cytat:
Kolejny, który ma w dupie przepisy. Przecież tylne odblaski mają być czerwone. Może pytunia broni przed policją a tylny zderzak na zamówienie zapewnia stosowną obronę ? Nie wiadomo

Czemu tutaj daje ta fote ?????? Bo komus sie na streecie nudziło..... W lecie !!!!!
Bardzo mił oże ktos Na modlitwach dba o swoja dobra zabawe....

Cos mnie telepie... Nei mówie ze zawsze ale zaczeli dawac fajne autka obejrzyjcie strone...

LOL no to niezle sie w stali dzieje.

A ja dzis wiem skad sie policja dowiaduje o streetach.
Ktos daje cynk normalnie na 997 lub 112 ze sa wyscigi w lesie i wysylaja tam patrol.

Pytanie tylko kto!!!!!!!!!

no to pieknie po raz drogi na wt ten polono

Minio i co zrobisz ?????
My wiemy Policja sama o tym mówiła .... im to nie pasuje zbytnio telefonowanie bo musza reagowac.....

Ale wkurza mnei na maxa fakt ze ktos robi fotki i potem je sle np na Wt - stad o krok do zbierania materiału dowodowego ..... idiotyzm...
Ludziom źle i tyle......

Cytat:
2004-09-13 22:37:48, CZUCZU pisze:
Ale wkurza mnei na maxa fakt ze ktos robi fotki i potem je sle np na Wt - stad o krok do zbierania materiału dowodowego ..... idiotyzm...
Ludziom źle i tyle......

Przejrzalem wlasnie kilkaset autek z Wt i powiem, ze Ci idioci z Wt do tego stopnia za niedlugo doprowadza, ze zaszczytem bedzie tam zobaczyc swoje autko, gdyz zaczynaja sie doczepiac do calkiem konkretnych furek.

Czu ja tam nie widze zadnego autka od nas .

Ja bym przede wszystkim zakazal krecenia filmow przez osoby postronne przynajmniej. Na samym poczatku kamera byla jedna i tylko nasza. Filmy ogladalismy w naszym gronie i wszystko gralo. A teraz kamer i aparatow jak na Essen Motor Show. Tak tylko lekko wspominam, bo poki co szatanisci maja to daleko, ale jesli by chcieli i mieli jakies dowody na kasecie to... wiadomo o co chozi .

macie racje debile moga nas wkopac a to nam nie idzie nareke z chdeciom bym dorwał ich i skopał im tyłki tym co robiate zdjecia i wysyłają nie mówiac już o tych własicelach stronki "WT'' totalni idioci nie miają sie czego czepiac nie sobie swoja skórka poruszają lepiej .Wkurza to mnie strasznie .ale kiedys trafią na swoich dostana kose w plecy to im sie odmni.....

a cio im zrobisz
z jednej strony dobrze ze jest taka strona bo niektóre przypadki to powinny sie znalesc na tej stronie ale napewno nie wszystkie bo niektóre sa naprawde genialnie zrobione
tez troche denerwujace sa ich komentarze ciagle to samo i jak nie am ja sie do czego przyczepic to wymyslaja głupoty ale cóż mozna zrobic wsumie wolny ktaj polska wiec jesli maja ochote prowadzic ta strone ich sprawa napewno hcolera by mnie brała jesli znalazł by sie tam mój samochód a w obecnym stanie napewno by sie znalazł wiec dajcie spokuj niec i tak nie zrobicie a wygrazanie na necie to kazdy moze sobie pisac

Cytat:
2004-09-21 09:46:03, GEOO pisze:
a cio im zrobisz z jednej strony dobrze ze jest taka strona bo niektóre przypadki to powinny sie znalesc na tej stronie ale napewno nie wszystkie bo niektóre sa naprawde genialnie zrobione tez troche denerwujace sa ich komentarze ciagle to samo i jak nie am ja sie do czego przyczepic to wymyslaja głupoty ale cóż mozna zrobic wsumie wolny ktaj polska wiec jesli maja ochote prowadzic ta strone ich sprawa napewno hcolera by mnie brała jesli znalazł by sie tam mój samochód a w obecnym stanie napewno by sie znalazł wiec dajcie spokuj niec i tak nie zrobicie a wygrazanie na necie to kazdy moze sobie pisac

Ten kraj wcale nie jest taki wolny. I gdyby bylo wiadomo co za pedal robi ta strone to mozna bylo by go troche mu majatku utracic!

niom racja ale dobrze sie maskuja wiec teraz nic im nie mozesz zrobic takie jest zycie i sa dacy ludzie cio sie wysmiewaja z wszystkiego i wszystkich kazdy orze jak moze
i prosze nie myscie ze ich bronie
naprawde niektóre samochody ukazane na ich stronie powinny sie tam znalesc ale naprawde niektóre które tam sie znalazły sa zajebiscie zrobione

Tę stronkę prowadzą jakieś buraki, ich wiek nie przekracza pewnie nawet 18-stu lat. Są cwani bo w internecie każdy może siebie wykreować jak chce, gorzej jest w realu. Ciekawy czy byliby na tyle odważni żeby podejść do właściciela tego poloneza i powiedzieć mu co sądzą o jego samochodzie, wątpię.

Pozdrawiam

Główny webmaster ma 30 lat.....
Wiekszosc prowadzacych i dajacych fotki siedzi w swiecie tuningu i na wielu forach......
Pozatym co im zrobisz - wysyłaja pismo ze sami robili fotki ..... Swego czasu duzo sie dowaiadywałem - taka jedna sprawa była wiec conieco wiem....

Ajj chyba jestem inny...
Przejżałem prawie pierwszą połowe zdjęć na tej stronie, i jak na
moj gust to może jedno auto było w miare, takich okropnych aut to chyba nie widziałem, nie rozumie czemu niektórzy z Was ich tak wyzywacie, straszycie, grozicie nożem w plecy . Według mnie te "samochody"znalazly się tam zasłużenie, ale to się sprowadza do jednego że KAŻDY ma swój gust. Dla mnie plastik
pasuje do robienia zabawek dla dzieci, taśma do klejenia, a światełka do choinki.

[ wiadomość edytowana przez: marreq dnia 2004-09-21 18:43:22 ]

zgadzam sie z toba ale niktóre fuirki sa naprawde zarabiscie zrobione ,i nie wiem dlaczego sie z nich nabijaja .Zreszta wystarczy wejsc na link na tej stronie FAjne Fury .jest tam tylko kilka spoko zrobionych sprzetów a reszte tot totalna klapa sadzac po ich guscie to powinni trzasnąć to co sie łonczy z nazwa strony "WT" czyli ciagniki wozy itp szprzet rolniczy a nie fajne autka goscie maja napewno dobre poczucie chumoru jednak co do ich gustu to jest wart "mnij niz zero".Ja tam stawiam na swoim i zdania o nich napewno nie zmnienie a jak zobacze na tej stronce mojego cara to niech...............nikt nie bedzie mnie denerwował ,poniesie za to odpowiednie konsekwencje

oni tak zbijają z tych furek!! a ciekawe jakie oni mają auta i jak zrobione o ile wogule mają !!

Cytat:
2004-09-21 21:56:44, rzeszowiak pisze:
a ciekawe jakie oni mają auta i jak zrobione o ile wogule mają !!

Jeden

i drugi

A tutaj reszta

[ wiadomość edytowana przez: marreq dnia 2004-09-21 22:24:34 ]

Tymi "swoimi" dali marny popis humoru. Swoja droga : ciekawe czy juz dlugo podkrecaja sobie wlasne ego takimi textami i czy dlugo im to nie bedzie sie nudzic. Pomyslcie szczerze: ile "normalny" czlowiek moze spedzic na nabijaniu sie i osmieszaniu innych?? Przeciez po pewnym czasie traci poczucie gustu i smaku...

poprostu gasz sie chłopaki nic dodac nic ując !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CZUCZU co sie z naszego drogiego kolegi zbijasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!