MotoNews.pl

Czerwono czarne wnętrze klubowego Vipera ukończone - FOTKI!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W rzeczywistości wygląda to dużo lepiej niż na zdjęciach, bo fotki były robione na nocnym zlocie i flesz popsuł cały efekt...
Jak tylko będzie czas to porobi się nowe fotosy w ciągu dnia, a te potraktujcie jako tymczasowe...

No fotki najlepiej nie wyszły, na żywo 100x lepiej wygląda wnętrze.
Po wczorajszym "zlocie" nawet miałem przyjemność posiedzenia dłużej na tych fajnych fotelach podczas podróży na siekierki.
Wrażenia jak najbardziej pozytywne.

Ładne... a byłoby jeszcze ładniejsze gdyby nie był to skaj, a jako, że auto Bartka ma klimę model okienny niezbędny będzie zakup jakiejś maści na oparzenia. Kiedyś mając kredensa 125p stosowało się oxycort (czy jakoś tak).

Według mnie super!!! Tylko trzeba jeszcze polakierować pozostałe plastyki na czarno, tzn. przynajmniej dolne. Ale poprostu BOMBA... jest czego pozazdrościć... sam zazdroszczę

Z wyglądu zajebiście...

Gratki

Ps.

Zrzęda wrócił

Witaj

poprostu rewelacja....bardzo mi sie podoba

i mi się podobają, ale LIVE wyglada to naprawde duuużo lepiej

Jest już i w GALERII koreańskiej...

Bartek - jednym słowem - SUPER

opiniowałem I etap i chyba nie muszę się powtażać
wulgarny jestem

Może Bartek się zamieni??

Poczekaj do lata. Albo założy AC, albo nie będzie jeździł, albo się zamieni

Poprostu MIODZIO

Alfa 156 musi się schować w kąt

REWELACJA

Super !!!!!!!!!!! Bartek gratuluje najlepszego "wnętrza" w klubie

P.S. Jak zrobione masz boczki chodzi mi o tą szarą nibyplastikową tapicerkę która u Ciebie jest na czarno ??
lakier czy też nakleili skórkę ???

Boczki cale sa oklejone skora tylko klamka i ten wlocik od nawiewu w boczku sa polakierowane reszta skora

Caly boczek jest oklejony skajem, jedynie jego plastikowe elementy sa pomalowane

Cytat:
2004-10-28 17:42:15, Armani01 pisze:
...skórkę ???

No rzeczywiście ten 100% skaj wygląda ja skóra
Efekt ogólnie suuuuuuppppper

Wyglada bardzo dobrze, niestety w dotyku juz wyraznie czuc, ze to nie skora. Ale ogolnie efekt jest niesamowity, tylko zazdroscic

Gdzie tam ostatnio wlazlem do salonu volvo i tam bylo s40 w skorze i w dotyku jest bardzo podobne wiadomo ze skora w volvo bedzie inna a v audi inna dkora skorze nierowna wiec nik sie nieskapuje ze moje to nieskora

Ale fakt jest faktem... zresztą... poczekamy do lipca. Wtedy opisz wrażenia z wsiadania do auta w którym panuje temperatura 70 st.C.