[126p]muły stukły szybę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
na wstępie chciałbym powiedzieć ze może nie jest to temat na ogólne ale jestem tak w#*%*&y-desperacja
Jechałem dzisiaj szukać roboty- znalazłem dzięki bogu nio i jaak wracałem to gościu wykręcał z prawej to mu pomachałem żeby uważał a Ten sk$^*&(%#$^&%% pi#%&&*y zaczął mnie ścigać i na najbliższym skrzyżowaniu wysiadł wział zamach i pier#%^7ł mi w szybę przednią prawą zaczełem spier455ć ale na szczęście uciekłemznalazła się i Straż miejska ale nic to nie dało
Dzięki Bogu mnie i moim kolegom nic się nie stało a szyba rozsypała się po całym samochodzie nawet na tylnej półce
Tak się wk#%wiłem jak chyba nigdy wcześniej przeciaż koledze który miał głowe tuż przy szybie odłamki mogły go pokaleczyć czy uszkodzić oczy.
Moje pytanie jest następujące:
czy mógłby ktoś z was skombinować mi jeszcze dzisiaj przednią prawą szybę do Fl-a?
Byłem w sklepie to zarzucili mi kwotę 50 zł a ptrzebna mi jest na gwałt bo jutro o 6.00 muszę być w robocie a kaszla bez szyby nie zostawię
dzięki za pomoc i idę si ę uspokoić

Mozliwe że posiadam takową. Ale nie jestem tego pewien. Powiemci kolo godziny 16.

Mialem podobna akcje, gosciu mial mesia czerwonego w kombi ? Porozgladam sie za ta szyba.

Dobra dobra dobry człowieku powiedz mi tylko jak najszybciej bo jeżeli nie masz to muszę przed 19.00 pędzić do sklepu po nową

Ok jak ci sie tak śpieszy to ide do garazu sprawdzic.

Cytat:
2004-09-09 14:17:17, maskekk pisze:
gosciu mial mesia czerwonego w kombi ?

Ze co ???

Czy ten koles co Ci ta szybe wyjebal mial czerwonego mercedessa w kombi ? E klase ?

Niestety nic nie znalazlem

Przedchwilą dosłownie załapałem qrde tempy jestem
nie muły dychy nie warte pieprzone woziły dupy sieną bordowym, ale qmple zapakowawszy się do furgonu straży miejskiej ni wylukali go
a kurwa zapierdolił bym hujom

Cytat:
2004-09-09 14:51:09, Golab82 pisze:
Niestety nic nie znalazlem

No to szkoda
A TY Maskekk skombinujesz coś

Sprawa w toku... zobaczymy co z tego bedzie, kumpel szuka moze znajdzie.

słuchaj a nie mozesz jej kupic na strazackiej ?
koszt mniej wiecej 10-15zł

Cytat:
2004-09-09 14:51:25, BLUE_650 pisze:
a kurwa zapierdolił bym hujom

Teraz to sobie możesz... Trzeba było na...lać na miejscu
A gdzie to się takie akcje odgrywają??? Wybijają szybę, bo im pomachałeś? niezły hardcore...

A to jest jakiś sklep z używkami??? czy jak?

Tojest zajewielkie zlomowisko. jak chcesz to dam ci numer dryndniesz i bedziesz wiedzial czy mają i za ile.

Cytat:
2004-09-09 15:04:42, BLUE_650 pisze:
A to jest jakiś sklep z używkami??? czy jak?

To jest dosyć obfity szrot w Wawie. A w zasadzie już nie w Wawie tylko na granicy Ząbek i Rembertowa (czy jakoś tak)...Raczej daleko masz z Piaseczna... wiecej na wahę wydasz niż to warto...Nie możesz zaczekać i na razie zakleić folią, albo nawet dyktę włożyć??? Przecież malucha i tak dziecko w 2 sek. otwiera - to że nie ma szyby, to nic nie zmienia...

[ wiadomość edytowana przez: makaveli dnia 2004-09-09 15:09:41 ]

Jezu Strażacka jest na końcu świat
A gdzie się takie akcje dzieją??/
A już podaję skrzyżowanie Dzielnej ze Smoczą takie małe trochę zadupie

W Zomisie przy FSO na bank są, ale nie wiadomo czy nie trzeba sobie samemu wymontować z samochodu... I jest czynne tylko do 16.00....W sumie to też masz daleko...Chyba że ja pojadę i kupię, a potem spotkamy się przy Rondzie Starzyńskiego...SZYBKA DECYZJA...!

[ wiadomość edytowana przez: makaveli dnia 2004-09-09 15:17:13 ]

A po ile mogą tam być????

Cytat:
2004-09-09 15:24:05, BLUE_650 pisze:
A po ile mogą tam być????

nie wiem chyba tyle co na strażackiej.... do ilu byś kupił? Cholera,szkoda że tak późno jest... musiałbym już startować żeby zdążyć...