MY NEW CAR

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto moj nowy car

Bordo asterka z silniczkiem 1,8 zakupiona kilka dni temu.

Jak na razie gola seria ale z czasem mam nadzieje ze sie to zmieni.
Zdjecia w profilu, blachy juz normalne.

POZDRO

A i pogratulowac kuledze . Ciekaw jestem jak to za pare miesiecy bedzie wygladalo to autko. Nic nie mowie i nie zapeszam, mam nadzieje ze wszelkie plany z nim uda CI sie zrealizowac. Pozdrawiam .

Silniczek 1.8 w astrze calkiem niezle Pozyjemy zobaczymy.Najwazniejsze ze masz swoje a nie czyjes
A teraz ogladnij sobie klipy i powiedz czy nie zalujesz ze masz FWD zamiast RWD , tak wiem wiem zima sie zbliza i na tyl nie ma jazdy hehe a tak na serio niech ta blacha trzyma sie kupy najdluzej jak moze pozdrowienia i blogoslawienstwo dla tego opelka

Super Minio

Napisz jeszcze w jakiej budzie, i jaki dokladnie silnik 8v, 16v ?

gratulacje, może jakieś foty ?

marreq zdjecia sa w profilu.
a co do autka to
asterki super autka wedlug mnie
1.8 to pewnie 8v i 90ps....
Minio napisz co planujesz przy furze robic

tez mi sie podoba tylko teraz jakies aluski
i bedzie piknie
gratulacje zakupu

wspaniały ocar do tuningu mozna ją zarabiście ztuningowac fajna bryczka pozdro!!!!!!!!!

Autko to 1,8 na 8V czyli 90KM.

To samo mialem w vectrze wiec tu przy lzejszej budzie powinno lepiej ciagnac

A co do przerobek no to jakies plany sa a co z nich wyjdzie to sam nie wiem.

Pozyjemy zobaczymy

Cytat:
2004-09-22 12:30:19, MINIO pisze:
Autko to 1,8 na 8V czyli 90KM. To samo mialem w vectrze wiec tu przy lzejszej budzie powinno lepiej ciagnac A co do przerobek no to jakies plany sa a co z nich wyjdzie to sam nie wiem. Pozyjemy zobaczymy

No fajna do tuningu tylko teraz dobrze powiedział geoo alusy 'zderzaczki..........Jak chcesz ale fajnie można ją skatować
POZDRO!!!!!!!!!!!!

Cytat:
2004-09-22 15:21:13, Dragster_13 pisze:
Jak chcesz ale fajnie można ją skatować

co ? ...

ja widzialem beznadzieja :: rdza na rdzy łe ochyba za 50 erło to wyrwał, zartuje elektryka ładnie autko !!!!11

Minio to moze pomiary gtechem bys zrobil ??

Gratuluje zakup nowego autka Zycze zeby Ci sluzył ten ASTERoid jak najdluzej

Hmmm a co sie stalo z twoja Vectra,szczerze mowiac Vectra byla o wiele ladniejsza bynajmniej dlamnie ,Pozdro

fura naprawde niezla!! i ciekawe jak daje!! ty masz gust i ładnie ją napewno zrobisz !!

miniak dawaj zdjecia i cos mow cos ty tam robil zboczencu jeden ty kurde

Oj Nomosik Nomosik nie 50 tylko 45 ojro, przeciez ja nie z tych co przeplacaja

Co do pomiaru gtechem to dobry pomysl. Musze Adasia nakrecic i mu zabrac ta zabawke

A co do vectry to jakos tak wyszlo ze sie popsula troszeczke i na prostych kolach w kolko chciala jezdzic. Heh teraz to tylko zartowac o tym

A zdjecia Adasiu prezesie sa w profilu. Wiec podziwiaj piekna niepowtarzalna jezdzaca serie

[ wiadomość edytowana przez: MINIO dnia 2004-09-23 00:19:07 ]

No Minio opinie moja znasz ......
Dobra baza do dalszych przeróbek.....

Hah gratuluje MINIO, Asterka bardziej mi sie podoba od tamtej Vecterki.

Pozdrowka i szerokiej drogi.

Kiedy stajemy na kresce?? :>>

Szczerze mowiac to nie ma za bardzo czym ale po tak dlugiej przerwie to nieodmawiam.

Trzeba by cosik poswiecic awaryjnymi na mecie