DEKALOG KLUBOWICZA KTSW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oczywiscie niektorzy moga to uznac jako jakas prowokacje albo za naruszenie jakis norm etycznych czy cokolwiek, ale wolalbym jakby wszyscy uznali to jako co zabawnego (moze bedzie chociaz dla jakiegos odsetku forumowiczow i zeby nie bylo wszysztko jest moim pomyslem i dzielem ;p )

DEKALOG KLUBOWICZA KTSW:

"Jestem Adam Szprot i jestem twoim prezesem" ;P

1.Nie bedziesz mial innych prezesow procz Adama.

2.Nie bedziesz wyzywal Adama na darmo, dzwonil do niego po nocach czy jest modlitwa.

3.Pamietaj abys w dzien zlotu swiecil (cokolwiek bys swiecic mial)

4.Szanuj furke i turbine swoja.

5.Nie zarzynaj silnika swego.

6.Nie jezdzij za duzo samochodem kolegi.

7.Nie "pozyczaj" na stale czegos to twojego bolida.

8.Nie klam swojemu kumplowi tudziez klubowiczowi ze masz wieksza moc.

9.Nie pozadaj fury blizniego swego (chyba ze w innym kolorze i bedzie szybsza i bedzie miala o tone plastiku wiecej).

10.Ani zadnej felgi, tlumika, spojlera ktory jego jest.

Hhehehe tak to jest po paru zywcach

He he he

Wydrukowac i rozdac klubowiczom

naprawde dobry!! ale rzeba coś jeszcze wymyśleć!! naprzykład uczynki miłosierne względem auta haha

ryba tobie sie to tam nudzie widze
ale jazde miasz naprawde genialne hahhah

hehehehe zajebiste poprstu temu panu dac 6 z plusem na swaidectow z religi brawoooo.Ok Obowiazkowo Kazdy Klubowicz(procz ktsw fan) musi miec to za szyba bolidu!!!jak nie to degradacja do nizszej rangi klubowicza

hehe zianie, jak nic a dzis ryba widzialem twoja siore w sandomingo jak ładnie sie ryła na lewy pas

niezłe i taki dekalog naprawde powinien być hehe

Cytat:
2004-09-12 17:01:08, nomos pisze:
hehe zianie, jak nic a dzis ryba widzialem twoja siore w sandomingo jak ładnie sie ryła na lewy pas

Weź go nie dołuj......
Ja widziałem jak jakies dzieci wycierały rece z lodów w tapicerke a jednemu lód poleciał ...... O tej rysie na tylnym zderzaku nie wspomne......
Poleci z 300 zł na pranie tapicery a MU

Cytat:
2004-09-12 23:25:12, CZUCZU pisze:
Cytat:
2004-09-12 17:01:08, nomos pisze:

Weź go nie dołuj......
Ja widziałem jak jakies dzieci wycierały rece z lodów w tapicerke a jednemu lód poleciał ...... O tej rysie na tylnym zderzaku nie wspomne......
Poleci z 300 zł na pranie tapicery a MU

Hehe juz mnie nie zdolujecie.Auto zostalo sprzedane mojej siorze wiec niech juz ona laduje w niego kase na pranie czy cokolwiek.Poki co w profilu mam jeszcze to auto,ale to tylko kwestia czasu

no ale ładnie wyglada w tym woziku pasuje jej

dobre widac ze wena twórcza cie nigdy nie opuszcza oby tak dalej pozdro !!!!!!!!!!

hehhe dobra ta modlitwa. moze jakis konkursik zaczniemy??
a tu moja propozyca

5 PRZYKAZAN STREETOWYCH
1. ustanowione przez KTSW dni swiecic
2. w niedziele i inne niedziele we mnszy czynnie uczestniczyc
3. predkosci nakazane porzadnie przekraczac
4. przynajmniej raz w roku dolewac oleju i w czasie wytezonej eksploatacji lac 98okt
5. w czasach modlow napojow zakazanych nie pic

3 CNOTY
1. pierwszy bieg
2. drugi bieg
3. pingu corradoman

... i jeszcze jedno...

UCZYNKI MIL... CO DO AUTKA
1. do baku dolac 98
2. do bloku dolac mobil1
3. seryjnych ospojlerowac
4. podroznych wyprzedzac
5. tym bez prawka dac pojezdzic
6. zepsuta naprawic
7. skazowanych zlomowac,

a tak apropos jak sie mowi w skrucie na tych co nie maja prawka?? myslalem o slowie inwalidzi ale jeszcze sie ktos obrazi P

lol chyba ide po piwko i biblie

a tu moja modlitwa dla tych co nie mają prawka !!

Panie Boże spraw by w siadają za kułko jeździć rozważnie i umiarkowanie przekraczać prędkości by w spokoju od policji pojeźzić po mieście, by nie było żadnych pogoni przed policją, by nie zrobiź żadnego wypadku i by na stretach być najszybszy przez chrystusa pana naszego AMEN

jeszcze troche i kolko rozancowe KTSW zalozycie a potem pielgrzymka na grzyby ruszy

A ja powiem krótko - Panie spraw abym siódmego wypadku już nie miał Amen!!!

Moze masz za cieżkie buty

teraz ma cięzkie buty a pomyśleć co bedzie w zimie ??

Ojjjjjj tam; ja kierowcą rozważnym teraz jestem...

Ja tez mam swoja modle.

O Panie Wszechmagacy zakules mi leb zakuj mi i tloki.

AMEN

To i ja sie dopisze.
Panei spraw by przez 1500 kilsoów nci nie wybuchło w moim aucie.......

I jak zoom startuje zeby juz nie obrywac Tłokami , a jego szpachla nigdy nie pekła