Propozycja spotu - Wrocław

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !
Na 99% 21 sierpnia w sobote wyruszam do Wrocławia i bede tam kilka dni. Nie wiem jeszcze czy pojade Ładą - wszystko zalezy od szybkosci remontow, ktore zaczalem, ale tak czy inaczej jesli ktos dysponowalby czasem to chetnie poznalnym klubowiczow z Dolnego Slaska. Pozdrawiam !

cześć. nareszcie jakiś spot ladzianek we wrocku. jestem chętny na spota. mój numer GG 35241, tel. 603 98 44 18. Na GG będę dopiero w czwartek bo dziś jadę do Zielonej Góry.

No prosze jak milo Bede sie kontaktowal pod koniec tygodnia jak juz bede wiedzial dokladnie co i jak z moim wyjazdem, pozdrawiam !

No i zaklepane - we Wrocławiu bede od soboty mniej wiecej od godz. 19 do poniedzialku wieczorem. Chyba niestety nie Ładą, ale to chyba nie przeszkadza zeby sie spotkac i poznac Prosze o posty zainteresowanych z propozycja konkretnego terminu - mnie jest obojetne, pozdrawiam !

Ja bardzo chętnie, ale niestety będę w pracy od wczesnego rana w sobotę do b.późnej nocy w niedzielę, a w poniedziałek będę musiał to odespać.

myślę że w niedzielę zrobimy spota.

A więc ja odpadam na 100% - praca

spróbujemy powtórzyć spota poniedziałek.

No i byl mini mini spot Wprawdzie tylko dwie osoby czyli ja i Rogacek oraz jedna Łada, ale jednak - milo bylo poznac kolejnego klubowicza i do tego dowiedzialem sie, ze spotkal mnie zaszczyt, ze jako pierwszy z klubowiczow moglem ta Łade zobaczyc w akcji - wizualnie jeszcze troche do zrobienia, ale z tego co sie zdazylem dowiedziec to wyniki osiagow sa delikatnie mowiac swietne Pozdrawiam !

Panowie a może, we Wrocławiu lub jego okolicach urządzić jakiś spocik? Widzę coraz więcej klubowiczów z dolnego śląska, wiec może i oni by się skusili??
P.S Wiecie jak końcu wygląda sprawa ulotek klubowych, ba znam kilka fajnych Lad, które chciałbym wciągnąć do klubu.

spotkamy się w każdą niedzielę na parkingu przy ulicy mickiewicza koło parku szczytnickiego. dokładnie pomiędzy ulicą kopernika a 9 maja

Super, ale, w jakich godzinach odbywa się spotkanie??

Cześć wszystlim. Widzę że ostanti pościk był w tamtym roku, ale może ponowię temacik. Czy w dalszym ciągu we wrocku,w niedzielę zbiera się ekipa, obok olimpijskiego? Chętnie bym się spotkał z kolegami.

oczywiście. każda niedziela godzina 20. generalnie ladzianek mało ale są kanty i inne auta. jeśli około 20 zobaczycie kilka aut i grupę rozmawiających to zapraszam. ja jak zwykle się spóźniam jakieś 15 minut

Moze w koncu zbierzemy mocna ekipe i sie spotkamy
albo jakis wiekszy spot klubowy we wrocku ??

będę w niedzielę o 20:15