25.09.2004 - 1/4 mili z Modlina w Bemowie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam termin jak wyżej ostanie eliminacje....
Wyjatkowo na Betonie ... niby ma byc lepsza przyczepnosc ....

Kto swie wybiera - kolejna impreza w 2005 taka !!!

Ja sie na nia szykuje a tu kupa. Najgorszy z mozliwych terminow. Niestety mam zlocik w Kielcach!

Ja bym na twoim miejscu jechał zk ielc do wawy i na zlocik spowrotem serio !!!!

a moze by tak zrobic wyjazd klubowy ??

ale tak czy siak ja sie wybieram

Ne Bemowie napewno bedzie lepiej dla widzów,barierki wdłuż całego pasa, i stać można praktycznie na całej długości, jak i na starcie jak i pod koniec odcinka.Ale byłem tam ostatnio 2 lata temu, na pierwszych oficjalnych na 1/4 mile, i wtedy było ciekawie.Od tamtego czasu wiele się zmieniło, przedewszystkim moc startujących bolidów.Myśle,że warto tam pojechać,nawet bliżej niż do Modlina ;D ale mnie niestety ominie taka fajna imprezka

JA JADE NA PEWNO !!!!!!NAJLEPIEJ JAKBYSMY POJECHALI KLUBOWO

ja bym sie kopsnal ale nie ma jak a 27 bede w wawie korcze

Zlocik klubu corrado tego dnia odwolany czyli robie wyjazd klubowy do Modlina Postaram sie abyscie ze mnie byli dumni bo zamierzam startowac i szykuje sie do tego

Cytat:
2004-09-01 22:04:02, Rapcio pisze:

Rapcio znowu serwis?

wiec jak robimy jda wszyscy klubowicze czy nie???chciał bym to wiedziec i jak by juz wszyscy jechali przydało by sie ustalic miejsce spodkania przed wyjazdem i godzine pozdor dla całego KTSW.

Ps.Adas mam nadzije ze poprawisz swoje wyniki i żeby bryczka ci sie nie popsuła pozdo!!!!!1

HAHAHA Pingu trzymam kciuki.....
Ze dojedziesz do lini startu

Cytat:
2004-09-02 15:00:12, Pingu pisze:
Cytat:
2004-09-01 22:04:02, Rapcio pisze:

Rapcio znowu serwis?

nie ma sprawy

Cytat:
2004-09-02 18:58:24, CZUCZU pisze:
HAHAHA Pingu trzymam kciuki.....
Ze dojedziesz do lini startu

O to to sie nie martw! Ostanio nawet mete przejechalem i to dwa razy

Niedlugo jak pojade na hamownie przedstawie co pomodzilem i sie okaze czy te moje wysilki na cos sie zdaly

Moze nawet moc katalogowa wyjdzie kto wie.....
Chyba że za duzy przebieg.......

A na poważnie Pingu liczymy na ciebie.

Odkad Kajman nie ma Corka to wiesz jestes jedynym Corradomaniakiem w Modlinie.

A ze Croma ma teraz v ke a nie diesla to jestes jedynym przedstawicielem KTSW w Modlinie !!

ciekawe ile kucyków drzemie teraz pod maską corka chyba wynik usatysfakcjonuje pinga Pingu jak sie dowiesz to nam zdradz

Adam dałes wieksze wtryski ?????
Jak nei to anwet nie jedź.

i ta pompe paliwową zmień na wydajniejszą tak jak ci mówiłem bo to napewno moze byc jeden z tych niepotrzebnych komplikacji

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2004-09-02 22:47:36 ]

Ja mysle ze sie przejde, w koncu to 3 ulice dalej . Wlasnie wrocilem z Warszawy, w 3 dni po miescie przejechalem z 300km i powiem tak: Modlin to jest tam codziennie, ale na ulicach, za friko !! . Pozdrawiam

Adas jak zwykle powodzenia i zapewne wszyscy kciuki trzymac bedziemy.

A co do Modlina to rowniez sie wybieram a raczej mam zamiar a co do wyjazdu klubowego to chyba nie trzeba nikomu m,owic ze nie ma nic lepszego

Mam nadzieje ze w tym roku zadbaja o to aby bylo gdzie hamowac bo ostatnio jak tam bylem to 2 auta plot skosily

Co do nawierzchni to ja wiem czy lepsza hmm oby nie padalo

pozdr