MotoNews.pl

Syrena Laminat w Auto Swiat TV

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj na Auto Swiat TV pojawil sie reportaz o Syrenie Laminat.
mam mała prosbe do osob ktore posiadaja karte telwizyjna o nagranie tego programu.
Powtorka jutro o godzinie 7.00

Oglądałem . Jeśli wstanę przed 7.00 to nagram .

Powiedzcie mi co to jest AutoŚwiat TV i gdzie to można złapać?

Dziękuję i pozdrawiam!!

Auto Swiat TV to wcześniejszy magazyn 4 & 4.
Mozna to ogladac na Polsacie np. jutro o 7:00

voila.

AUTO ŚWIAT - SYRENA LAMINAT

widzę że na kolegę Konrada można liczyć.

eeeeee nie przesadzaj

Nagranie tego materiału o 7 rano to była zakrojona akcja na szeroką skalę Ponieważ dla pewności uruchomienia karty TV SAT w moim kompie, komp musi być zresetowany. Odpowiednie pliki BAT zrobiły swoje i: 1. komp sam się włączył ok 6.50 2. zresetował się 3. uruchomił się ponownie 4. uruchomił program do obsługi SAT 5. o 7 włączył nagrywanie 6.o 7:30 wyłączył 7.o 7:33 komp się wyłączył
Ja tylko wstałem o 7.01, sprawdziłem czy się nagrywa i dalej w kime bo przecież niedziela a cały tydzień łącznie z sobota do późna - harówa.
Ot i tak urzekła mnie moja historia.

Cytat:
2004-09-13 22:26:13, Konrad pisze:

Ot i tak urzekła mnie moja historia.

I ja się wzruszyłem

Dziwne, facet mówi że Syrena Laminat była horendalnie droga (ze wzgędu jakby na laminat), a co na to Trabant?

a Trabant na to NIEMOZLIWE

Jeszcze raz chciałbym podziekowac Kondradowi, za nagranie tego materiału.
Co do ceny Syreny Laminat, chodzi tutaj o cene wykonania takiego nadwozia. Ze wzgledu na dlugi proces technologiczny oraz dostep do laminatu, wytworzenie takiego nadwozia było bardzo kosztowne.
Dzisiaj modele laminatow, mozna znalezc u Grzegorza Jedraszczaka, albo na zlomie.... ich cena zaczyna sie od 200, a konczy na 2000 zł.

Cytat:
2004-09-13 22:53:33, zenolop pisze:

Dziwne, facet mówi że Syrena Laminat była horendalnie droga (ze wzgędu jakby na laminat), a co na to Trabant?

Trabi nie jest z laminatu.

To tworzywo nazywa się DUROPLAST.