| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piotr-ek | 2004-09-17 14:01:47 Kontakt: serwis gdzie naprawiałeś. |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-09-17 14:14:40 Jakiego koloru jest dym?? Wiesz mi to wyglada że twój wydech bardzo absorbuje wodę ( z atmosfery) , ale w tym przypadku dym był by taki jak para przy gotowaniu wody , no może troszkę gęstrzy. Jeżeli jest taki fioletowy to kiepsko bo to oznaka brania oleju (spalania go) ale wtedy oddajesz samochód do reklamacji. Może być tak że jakaś uszczelka przepuszcza płyn chłodzący do "garów" , ale w to nie chce mi się wierzyć , szczególnie że mówisz że uszczelkę ci zrobili... |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-09-17 14:36:26 TEN JASNO NIEBIESKI DYM MI SIĘ NIE PODOBA, WG. MNIE COŚ SPIEPRZYLI, WYGLĄDA NA TO ŻE OLEJ BIERZE ... |
piotrek15-16V-LPG warszawa | 2004-09-17 21:22:26 jak to znowu uszczelka to sie w......ie.Pomimo tego ze jest to na gwarancji.Poprzednio im sie zeszlo 3 tyg.A to nie ma czesci w magazynie a to inny zaklad jest zamkniety itd. itp.Jutro sie okaze.jak bede znal werdykt to moze wpadne na internet i dam znac co sie stalo. |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-09-17 21:26:49 Zakład wydaje się być profesjonalny, gdyż jak pisałeś: "byla tez jakas proba chydrauliczna glowicy".
Trudno uwierzyć, że zrobili w/w próbę, a nie przeprowadzili planowania. Chyba ,że jak mówili: "a to inny zaklad jest zamkniety ", to mieli na mysli szlifierza |
piotrek15-16V-LPG warszawa | 2004-09-19 17:52:09 W sobote mialem jechac do serwisu.I bylem,w piatek wieczorem zostawilem autko obok warsztatu ,jest to blisko mojego domu.Chcialem zeby po nocnym postoju sami zobaczyli jak esperak sie zachowuje zaraz po odpaleniu.Wzialem mechanika,odpalamy i co.Wszystko jak w zegareczku ,obroty super zero dymu.Zrobilem rundke zeby go troche rozgrzac.Silniczek jak z fabryki.Jezdzilem w sobote ,jezdze tez dzisiaj i wszystko o.k.Zobaczymy potem,mam nadzieje ze to byl falszywy alarm.POZDRAWIAM. |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2004-09-19 19:25:05 Sprawa dośćtajemnicza, ale... sprawdź EGR! |