MotoNews.pl

Gdzie dostac zegary i wskazniki?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Szukalem ale nie znalazlem...
Potrzebuje zegary z Lady 2106... te takie "oddzielne" bo z tego co wiem 2107 ma juz wszystkie razem...
Na allegro sa... predkosciomierz i jakies tam... dziwne...
Gdzie mozna dostac "komplet" takich zegarow ?

Na szrotach bądź w sklepie.

ja bylem w srode u znajomego ojca w sklepie lady po włącznik świateł i ma tam duzo fajnych drobiazgów np. znaczki na samochod napisane cyrlicą widzalem do niwy ,i mial zegary z cisnieniem oleju zamiast ekonomizera ,gosc ma czesci nowe i uzywane

Cytat:
2005-01-14 19:35:23, MUSEL pisze:
ja bylem w srode u znajomego ojca w sklepie lady po włącznik świateł i ma tam duzo fajnych drobiazgów np. znaczki na samochod napisane cyrlicą widzalem do niwy ,i mial zegary z cisnieniem oleju zamiast ekonomizera ,gosc ma czesci nowe i uzywane

Jakbys jeszcze adresik skrobnal, to przy okazji bytnosci w Rzeszowie moze bym wstapil

sklep jest na ulicy Czołgistów to jest odiedle mieszka ,lub paderewskiego ,Sklepik jest w takim garazu w domu ,wlasciciel ma sam niwe i jeszcze pare innych ale przed domem stoi biala niwa i na podwórku pare jakis starych maszyn tzn ,jakies stare maszyny do szycia na ozdobe

Brg ja musze w koncu sprawdzic u siebie w pracy bo to jest to miejsce gdzie jest w piwnicy mnostwo czesci do lady.Dla wyjasnienia to jest to warsztat samochodowy wraz ze stacja gazu (ja pracuje na gazie).Znam szefa juz od dawna bo jego syn jest z moim kumplem u mnie na wydziale w grupie.Kiedys stamtad wtrwalem super felgi magnezowe po bardzo korzystnej cenie.Ostatnio lukalem jak bylem na nocce za tymi zegarami ale nie znalazlem obrotomierza i predkosciomierza.Jest kilka sztuk malych zegarkow (paliwo,temperatura, cisnienie) w chromowanych obwodkach.Ale kiedys widzialem i tamte.Musze zapytac bo moze gdzies sprzedali po drodze