Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() bRq 126p Zielona Góra | 2005-01-13 23:17:58 Witam.
Szukalem ale nie znalazlem... Potrzebuje zegary z Lady 2106... te takie "oddzielne" bo z tego co wiem 2107 ma juz wszystkie razem... Na allegro sa... predkosciomierz i jakies tam... dziwne... Gdzie mozna dostac "komplet" takich zegarow ? |
![]() Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-01-13 23:25:15 Na szrotach bądź w sklepie. |
![]() MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2005-01-14 19:35:23 ja bylem w srode u znajomego ojca w sklepie lady po włącznik świateł i ma tam duzo fajnych drobiazgów np. znaczki na samochod napisane cyrlicą widzalem do niwy ,i mial zegary z cisnieniem oleju zamiast ekonomizera ,gosc ma czesci nowe i uzywane ![]() ![]() |
![]() dcnt MEGA ŁADZIARZ Audi 80, Land Rover ... Pilzno | 2005-01-14 20:43:19
Jakbys jeszcze adresik skrobnal, to przy okazji bytnosci w Rzeszowie moze bym wstapil ![]() |
![]() MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2005-01-14 21:11:06 sklep jest na ulicy Czołgistów to jest odiedle mieszka ,lub paderewskiego ,Sklepik jest w takim garazu w domu ,wlasciciel ma sam niwe i jeszcze pare innych ale przed domem stoi biala niwa i na podwórku pare jakis starych maszyn tzn ,jakies stare maszyny do szycia na ozdobe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | 2005-01-14 23:50:52 Brg ja musze w koncu sprawdzic u siebie w pracy bo to jest to miejsce gdzie jest w piwnicy mnostwo czesci do lady.Dla wyjasnienia to jest to warsztat samochodowy wraz ze stacja gazu (ja pracuje na gazie).Znam szefa juz od dawna bo jego syn jest z moim kumplem u mnie na wydziale w grupie.Kiedys stamtad wtrwalem super felgi magnezowe po bardzo korzystnej cenie.Ostatnio lukalem jak bylem na nocce za tymi zegarami ale nie znalazlem obrotomierza i predkosciomierza.Jest kilka sztuk malych zegarkow (paliwo,temperatura, cisnienie) w chromowanych obwodkach.Ale kiedys widzialem i tamte.Musze zapytac bo moze gdzies sprzedali po drodze ![]() |