| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2004-09-16 15:06:32 Nie jestem zwolennikiem "tjuninku" polegającego na wstawieniu tłumika końcowego z np. dwiema rurami kanalizacyjnymi Fi 80 - 100 Szukam natomiast tłumika końcowego do Espero, który miałby rurę końcową (jedną lub dwie) zagięte łukiem i skierowane wylotem w kierunku jezdni. Zaoszczędziłoby mi to niezbyt estetycznego eyglądu wylotu rury w kolorze czarno - rdzawym Może to ja jestem "inny" a nie tłumik, ale mam właśnie taką zachciankę. Może ktoś widział gdzieś taki pasujący do Esperaka tłumik, żebym nie musiał go przerabiać od razu u spawacza |
Dicer A3 & Voyager B-stok | 2004-09-17 08:21:39 Orginalnego takiego _raczej_ nie znajdziesz... Ale przerobienie Twojego tlumika nie stanowi najmniejszego problema, tym bardziej ze praktycznie kazdy tlumikarz ma swoj skladzik ze starymi tlumikami z ktorego to odetnie zagietom ku dolowi rurke i przaspawa do Twojego tlumika Ja wczoraj przerabialem orginalny tlumik, tylko ze bardziej extemalnie Mam teraz orginala, z duza owalna koncowka od mojego "sportowego" KM i nareszcie nastala bloga cisza |