MotoNews.pl

Regeneracja parownika lov-tec

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie dziś zregenerowałem sobie parownik od gazu bo już poleciało 70 tyś od założenia instalacji gazowej jak narazie jest bardzo dobrze wszystko ok bardzo prosta sprawa ale trzeba poświęcić kilka godzin
i oczywiście dużo taniej wychodzi regeneracja u specjalistów od gazu 250 pln a nowy parownik 350-400 pln a mnie to kosztowało 120 pln mogłem kupić zestaw naprawczy za 100 pln ale nie chciało mi się jechać w korkach na drugi koniec wawy jak by co służę pomocą i wskazówkami i jak ktoś nie ma zdolności manualnych to mogę zregenerować za konkurencyjną cenę

JESTEM NOWY NA TYM FORUM WITAM WSZYSTKICH MAM NADZIEJĘ ŻE NIE ZŁAMAŁEM WASZEGO REGULAMINU RE5PEKT
http://www.renault-5-klub-polska.prv.pl

[ wiadomość edytowana przez: krulyk dnia 2004-09-18 22:07:08 ]

witam
jednak uważam ,że lepiej zabudować nowy reduktor niż wymieniać membrany. jednak jeśli chodzi o ten reduktor to jest jednym z najmniej problematycznych.

nio wymiana membran była całkiem prosta trochę przepłaciłem bo na allegro można kupić komplet za 58 pln do lovato a nie wiedziałem że pasują do lov-tec tak właściwie to tam nie ma co się popsuć proste jak budowa cepa jak na razie jest zajebiście zobaczymy na jak długo